16.02.2019 09:11
Просмотров: 1180

Вбивство таксиста у Харкові: підозрюваному обрали запобіжний захід (ВІДЕО)

Вбивство таксиста у Харкові: підозрюваному обрали запобіжний захід (ВІДЕО)

Тіло 50-річного чоловіка з перерізаним горлом знайшли на вулиці Вокзальній.

У Червонозаводському райсуді обрали запобіжний захід ймовірному вбивці таксиста. Чоловік має 2 місяці бути під арештом. На засіданні 50-річний підозрюваний підтверджує, що дійсно вбив водія таксі, але подробиць не розповідає.

Підозрюваний

Та ну что, ехали, поругались. Он там, ну, плохо. Не, я не хочу говорить.

У день вбивства чоловік переховувався у родичів на території Основ’янського району. Саме там його знайшли поліцейські. По фотографії свідки чоловіка впізнали, але адвокат підозрюваного вважає, що його підзахисний не причетний до смерті таксиста.

Максад Бєгєнчев, адвокат підозрюваного у вбивстві таксиста

У день затримання, порядка статті 208, з першого дня спілкування по сьогодення в мене є внутрішні переконання, що особа себе обмовляє. – На чому це ґрунтується? – На тих матеріалах, з якими я вже ознайомився. Ті, які є в моєму розпорядженні. І покази допитаних свідків.

Прокурор Анжела Забара пояснює: чоловіка арештували за ст. 208. Згідно зі сттатею, уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді та суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину. За словами прокурора, підсудний вів аморальний спосіб життя, що й могло привести до подібного вчинку.

Анжела Забара, прокурор Харківської місцевої прокуратури №5

На час затримання за даною статтею у нас були вже зібрані покази свідків, був проведений огляд місця події. Були також зібрані покази у вигляді відео, яке було вилучено з місця даного злочину. Там перебувала дана особа, тому, ґрунтуючись на цих доказах, які були зібрані, ця особа була затримана.

Нагадаємо, 11 лютого в Основ’янському районі знайшли мертвим водія таксі. За інформацією поліції, невідомий чоловік вийшов з автомобіля Hyundai і здійснив вбивство. Потім зник у невідомому напрямку. Ймовірного злочинця правоохоронці оперативно затримали того ж дня.

Источник: objectiv.tv

Автор: Анна Шевченко

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: суд, харьков

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович