16.04.2019 10:44
Просмотров: 915

Законсервована марихуана та фармацевтичні контрабандисти – харківські митники повідомили про насичені вихідні

Законсервована марихуана та фармацевтичні контрабандисти – харківські митники повідомили про насичені вихідні

На митному посту «Щербаківка» під час митного контролю автобусу, який прямував до Росії, собака митниці Тайсон спрацював на рюкзак одного з пасажирів. У ході огляду рюкзака з особистими речами громадянина в пакеті з харчовими продуктами було виявлено банку з невідомою речовиною білого кольору. В банці знаходився пакунок з марихуаною вагою 18 грамів. Зі слів порушника, «травичку» він віз з метою власного споживання.

Відносно правопорушника складено протокол за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Крім того, зафіксовано два випадки, в яких головну роль відіграють ліки.

На митному посту «Щербаківка» громадянин України намагався через «зелений коридор» завезти на територію України партію лікарських засобів.

Під час переміщення через кордон чоловік помітно нервував, що стало підставою для переведення його автівки до «червоного коридору» та проведення подальшого огляду. В результаті чого в багажнику автомобіля без ознак приховування були виявлені лікарські засоби на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Відносно правопорушника складено протокол за статтею 472 Митного кодексу України. Точна вартість товарів буде встановлена додатково.

Аналогічний випадок трапився на митному пості «Плетенівка». А ліки в цьому випадку вивозили в РФ. Під час митного контролю автомобіля, в спеціально виготовлених схованках під обшивкою автівки були виявлені лікарські засоби загальною вартістю приблизно 70 тисяч гривень.

Відносно правопорушника складено протокол за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Точна вартість товарів буде встановлена додатково.

Источник: sfs.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович