21.12.2017 20:55
Просмотров: 1384

Кохайтеся! Адже в ніч із 21 на 22 грудня ми відзначатимемо Всесвітнє свято оргазму!

Кохайтеся! Адже в ніч із 21 на 22 грудня ми відзначатимемо Всесвітнє свято оргазму!

Одне з найбільш дивних і незвичайних свят, які святкує вся планета, – це, безумовно, Всесвітній день оргазму, який відзначають у найдовшу ніч року, 22 грудня.

За язичницькими традиціями, наприклад давніх кельтів або слов’ян, – це чарівна ніч, вона завершує річне коло (Коловрат) і є аналогом сучасного Нового року. Ніч із 21 на 22 грудня – ніч зимового сонцестояння, коли будь-яка магія, медитація або молитва здатна створити справжнє диво. І невипадково саме цю ніч вибрали організатори свята.

«Всесвітній оргазм» (англ. Global Orgasm, або скорочено GORG) – акція, що проводиться в день зимового сонцестояння (21 або 22 грудня), починаючи з 2006 року. Суть її полягає в тому, щоб усі люди на Землі в один день (а краще – в одну годину і навіть хвилину) тим чи іншим чином відчули оргазм. При цьому вони повинні думати про світ, щоб передати «позитивну енергію» Землі. Пізніше було вирішено не прив’язувати акцію до конкретної хвилини або години через відмінності часових поясів.

«Всесвітній оргазм» нагадує такі явища, як масова медитація або колективна молитва, які, як вважають учасники Проекту «Глобальна свідомість» (Global Consciousness Project – GCP), можуть вплинути на «енергетичне поле» Землі, зокрема на генерацію випадкових чисел (GCP/EGG). Організатори «Всесвітнього оргазму» сподівалися створити позитивні зміни в «енергетичному полі» Землі, які змогли би зафіксувати GCP.

Мета акції – зведення до мінімуму ймовірності виникнення воєн, соціальна і статева рівність, боротьба з глобальним потеплінням. Місцем проведення акції вказувалося будь-яке місце на Землі, але особливо в країнах, що володіють зброєю масового ураження. Поштовхом до початку акції послужив вхід двох військових кораблів США в Перську затоку.

Вчені давно довели вплив психоемоційного стану людей на загальне енергетичне поле Землі. Що більше людей у світі відчуває радість, щастя, блаженство або захоплення, то сприятливіша атмосфера на нашій планеті. Зменшується кількість убивств, зґвалтувань та інших протиправних дій, і всі почувають себе добре.

Оргазм, як найвища точка насолоди, яку відчують одночасно мільйони людей в одну з найбільш чудових ночей року, може змінити світ і перешкодити найстрашнішим глобальним катастрофам.

Організаторами Дня оргазму є Донна Шіхен і її чоловік Пол Реффел, а також їхні друзі Вікторія «Ені» Синклейр (жриця Анела) і Стів Швейцер. Перша акція всесвітнього оргазму пройшла в 2006 році.

Ініціатори акції також мали намір перешкодити настанню Апокаліпсису, тож закликали усіх людей ніч на 22 грудня провести в ліжку і досягти максимальної точки насолоди, щоб змінити біополе Землі та не допустити її знищення.

Источник: t1.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: секс

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович