28.05.2018 15:34
Просмотров: 1629

День відкритих дверей в Харківській школі архітектури

День відкритих дверей в Харківській школі архітектури 2 червня о 12:00 в Харківській школі архітектури відбудеться День відкритих дверей.

Презентація роботи Харківської школи архітектури та передових освітніх програм: бакалавріату Архітектури та містобудування, Нульового року.
Команда школи розповість про те, як буде влаштоване навчання, чим воно відрізняється від існуючих українських освітніх програм та представить своїх викладачів.
Ми оголошуємо запуск набору на програму бакалаврату та додатково запускаємо 5 підтримуючих стипендій для майбутніх талановитих архітекторів.

Програма заходу:

12:00 - відкриття Дня відкритих дверей. Початок роботи інформаційного центру щодо вступної компанії та підготовки до творчого конкурсу, виставка Нульового року.
12:00 - 13:00 - Особисті консультації, реєстрація на швидкий курс Портфоліо (підготовка до творчого конкурсу)
- Прийом заявок на подальші консультації щодо вступу
- Прийом заявок на підготовчий курс Портфоліо у червні та роз’яснення необхідної роботи

День відкритих дверей в Харківській школі архітектури Працюватиме інформаційна точка для зацікавлених у вступі до бакалаврату та нульового року ХША. Можливість задати всі питання щодо навчання у інституті.

15:00 - Вступна лекція засновника школи Олега Дроздова “Що таке Харківська школа архітектури”
15:30 - Презентація Школи від директорки запуску Олександри Нарижної
про простір сучасного архітектурного навчання, який надає ХША своїм студентам
про програму Бакалаврату, що вивчатимуть та які навички будуть отримані на кожному курсі
про викладачів ХША, практику та особливості навчання
16:30 - Презентація Куби Снопека, куратора першого року навчання.
презентація програми першого року навчання на програмі “Архітектура та містобудування”
17:10 - Дискусія, питання та відповіді

“Для нашої країни ще ніколи так гостро не поставало питання архітектурної освіти. Радянський період «стер» традиційне місто, його образ життя, а міські простори і інфраструктура знаходяться в глибокій кризі.  Зараз роль архітектора важлива, щоб бути модератором соціально-економічного розвитку просторів та міст. Критично необхідно створити зручні умови для розвитку нового покоління архітекторів, які побудують майбутні міста.”, говорить Олег Дроздов.

В червні 2018 року представники Харківської школи архітектури відвідують українські міста, піднімаючи питання щодо майбутнього архітектури та українських міст.

Харків завжди був містом нових ідей, великих амбіцій, активного культурного й інтелектуального життя. Відкриття нової архітектурної школи в Харкові не є випадковим. Саме заснування університету дало поштовх для розвитку міста у ХІХ столітті. Зараз Харків грає неймовірно важливу роль, бо стоїть на цивілізаційному розломі і досі перебуває в постійному пошуку. Місто з молодим студентським обличчям має величезний науковий потенціал, а також широкі перспективи для молодих спеціалістів, якими стануть представники нової генерації архітекторів, що будуть навчатися в ХША. Харків є місцем великих можливостей для тих, хто готовий прийняти виклик та взяти участь у творенні сучасної історії.

День відкритих дверей в Харківській школі архітектури Традиційна архітектурна освіта в Україні досі фокусується на проектуванні відокремлених будівель, задача ХША полягає у розширенні масштабу роботи архітекторів. Програма, що не має аналогів в Україні, запрошує студентів до проривів у нових технологіях, спілкування з місцевими громадами та набуття багатьох практичних навичок.

Історичний інтелектуальний центр і платформа для архітектурних інновацій Радянського періоду, Харків є чудовим місцем для проектних досліджень та експериментів, тоді як Харківська школа архітектури надає динамічне й експериментальне студійне оточення, що підтримує творчий дух та експерименти.

Бакалавріат ХША за спеціальністю «Архітектура та містобудування» познайомить студентів з історією, теорію та практикою архітектури та урбанізму, водночас пропонуючи можливість працювати над реальними проектами в Україні у відповідальний момент її історії, коли країна переосмислює себе і шукає нової ідентичності.

Запрошуємо до вступу на бакалавріат та спілкування з Харківською школи архітектури щодо нової архітектурної освіти в Україні.
https://www.facebook.com/events/1571856289610015

Контакти ХША: office@kharkiv.school, +38 066 0 700 555

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: вуз, школа

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович