13.06.2018 09:30
Просмотров: 1212

Завдяки Mastercard та Ощадбанку фестиваль Atlas Weekend стає територією cashless – розрахунків без готівки

Завдяки Mastercard та Ощадбанку фестиваль Atlas Weekend стає територією cashless – розрахунків без готівки Відвідувачі одного з найбільших музичних фестивалів Східної Європи зможуть розраховуватись безготівково в торгових точках на його території, а також замовити онлайн безконтактну картку-абонемент на Atlas Weekend
Mastercard та Ощадбанк стали офіційними партнерами четвертого музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходитиме 3 – 8 липня на території ВДНГ. Завдяки такій співпраці цього року фестивальний майданчик стає територією cashless – розрахунків без готівки.
 Безготівково оплатити товари в торгових точках (фуд-корти, бари, стріт-маркет) буде можливо платіжними картками, смартфонами, альтернативними форм-факторами (стікерами, годинниками та ін.). Всі POS-термінали Ощадбанку на території Atlas Weekend будуть приймати NFC-платежі. Також на території фестивалю банк створить зони з інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карткових рахунків готівкою. Крім цього, поповнити рахунок можна буде у відділенні самообслуговування Ощадбанку, яке вже майже рік працює поряд із центральним входом Експоцентру України.
Як банк-партнер Ощадбанк спеціально до події випустив кобрендову безконтактну платіжну картку Mastercard з символікою фестивалю та яскравим дизайном Atlas Weekend. Вона надає можливість окремого входу Fastline на територію Atlas Weekend. Замовити картку з адресною доставкою можна онлайн на сайті https://atlas.oschadbank.ua/  Вона є  миттєвою та не потребує документів для оформлення.

Відвідувачі Atlas Weekend можуть замовити на сайті картку з повним абонементом на всі дні фестивалю або ж картку з можливістю оплати повної вартості абонементу зручними сумами до 25 червня. Саме завдяки такому рішенню абонемент на всі шість днів фестивалю Atlas Weekend стає доступнішим. Картка з абонементом дає право на отримання вхідного браслета.
Після фестивалю картка залишиться не лише як пам'ять про музичну подію. Завдяки їй можна буде отримувати знижки на інші фестивалі та концерти в клубі Atlas. Протягом трьох років карткою можна здійснювати безготівкові розрахунки в торговельно-сервісній мережі України, сплачувати за проїзд у транспорті, в якому є можливість безконтактної оплати.
«Ощадбанк — еквайринг-партнер найбільших фестивалів у Києві. Партнерство з Atlas Weekend є логічним продовженням хорошої традиції. Велика кількість розважальних заходів – один із показників розвитку економіки. Є пропозиція – значить, є попит. Ми ж у свою чергу максимально долучаємось та створюємо територію cashless на цих заходах. Адже добре знаємо, наскільки зручною є безготівкова оплата», — наголосив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.
«З року в рік кількість безготівкових оплат зростає – і на масових заходах, і в масштабі всієї України. Наш багаторічний досвід роботи з фестивалями й масовими заходами у Львові, Дніпрі, Одесі й Києві показує, наскільки важливими для відвідувачів є зручність і безпека розрахунків. Ми раді, що тепер Atlas Weekend стане територією без готівки, де ніщо не відволікатиме гостей від музики, відпочинку і приємних вражень», — підкреслила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.
«Перераховувати переваги сashless economy немає потреби. Звичайно ж, команда Atlas Weekend рада тому, що сучасні інноваційні технології сприяють розвитку інфраструктури фестивалю. Цього року на Atlas Weekend завдяки нашим партнерам – Ощадбанку та Mastercard – можна буде розрахуватися безготівково, що підвищує рівень комфорту і безпеки наших відвідувачів», — зазначив Дмитро Сидоренко, засновник та директор Atlas Weekend.
Фестиваль Atlas Weekend заснований в Україні в 2015 році. Основна мета Atlas Weekend – розвиток фестивальної культури, залучення іноземних туристів в Україну та популяризація української музики у світі. Минулорічний фестиваль Atlas Weekend відвідало більше 300 тисяч гостей, учасниками стали понад 200 артистів, у тому числі зарубіжні зірки світового рівня.
Ліцензия НБУ № 148 от 05.10.2011 г.
Прес-служба Ощадбанку

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович