05.02.2019 11:11
Просмотров: 3979

Омега-3 чи риб’ячий жир: що корисніше

Омега-3 чи риб’ячий жир: що корисніше

Омега-3 – це поліненасичені жирні кислоти, які самі по собі не синтезуються в організмі людини, але є дуже важливими. Риб’ячий жир можна споживати з продуктами або у капсулах.

Риб’ячий жир виробляється з печення тріски або м’язів риб. Він містить насичені та поліненасичені жирні кислоти, а також – трансжири, передає Сosmo.

А ще риба сама не відтворює Омега-3, а накопичує їх з водоростей, яким харчується. Часто раціон риб, вирощених в неволі, неідеальний, тому, медики все ж рекомендують споживати Омега-3.

Основні властивості Омега-3:

— має протизапальний ефект, профілактика простатиту;
— пригнічує синтез стресового гормону кортизолу;
— покращує психічного здоров’я;
— профілактика хвороби Альцгеймера;
— збільшує здатність мозку до запам’ятовування нового матеріалу;
— стабілізує артеріальний тиск;
— знижує ризик серцево-судинних захворювань;
— запобігає судомам і спазмам;
— зменшує ризик захворювання на цукровий діабет.

Источник: changeua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович