04.02.2019 08:02
Просмотров: 911

На Чернігівщині завершилися курси з перепідготовки військовослужбовців за програмою «Україна — НАТО»

На Чернігівщині завершилися курси з перепідготовки військовослужбовців за програмою «Україна — НАТО»

На Чернігівщині, у межах співпраці України з НАТО, успішно завершено проведення курсів з перепідготовки військовослужбовців, які заплановані або звільнені у запас (відставку). Реалізація цього важливого для регіону проекту відбувалась за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, громадської організації «Ліга офіцерів» із залученням фахівців ТОВ «Українського центру підготовки плавскладу».

На урочистому закритті курсів були присутні представники органів місцевої влади, командування гарнізону та інші почесні гості, які тепло привітали своїх земляків — випускників.

У своєму привітанні менеджер програм НАТО — Україна Крістофер Штаудт підкреслив, що проект спрямований на максимальне полегшення процесів адаптації військовослужбовців до цивільного життя. За його словами, проект надає підтримку не лише Міністерству оборони України, а й сприяє надходженню кваліфікованих спеціалістів на ринок праці Чернігова.

Слід зазначити, що для якісної реалізації цього проекту була проведена досить масштабна та кропітка робота. Передусім керівництво ТОВ «Українського центру підготовки плавскладу» ретельно відібрали кваліфікованих викладачів, які на високому рівні забезпечили проходження військовослужбовцями перепідготовки за визначеною спеціалізацією.

Важливу роль для успішного результату перепідготовки офіцерів відігравав і вибір професій. Для цього в жовтні 2018 року менеджерами громадської організації Ліги офіцерів було проведено моніторинг ринку праці в регіоні проживання кандидатів на навчання. І саме результати моніторингу ринку праці дозволили спланувати напрям підготовки — менеджмент перевезень і логістика.

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович