11.02.2019 12:50
Просмотров: 1596

Ольга Сумська та Віталій Борисюк стануть гостями харківського конкурсу, присвяченого вічним цінностям

Ольга Сумська та Віталій Борисюк стануть гостями харківського конкурсу, присвяченого вічним цінностям Любов, взаєморозуміння, підтримка та повага — теми, що є актуальними в усі часи. Саме їм будуть присвячені конкурси «Як дві краплі» на восьмих Dafi Fashion Days 22-23 березня. Спеціальними гостями DFD-2019 стане знаменита акторська пара — Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Протягом двох модних днів вже традиційно відбудуться покази колекцій весна-літо 2019 від українських і зарубіжних торгових марок, а також пройдуть безкоштовні майстер-класи та консультації професійних стилістів, візажистів і перукарів.

Ключова подія першого дня 22 березня — фінали відразу двох конкурсів, об'єднаних однією назвою «Як дві краплі» та популярним fashion-напрямком family look. Організатори запрошують до участі команди від 2-х осіб — пари, сім'ї та дружні компанії будь-якого складу. Команди, що зайняли три перших місця, отримають грошові призи — сертифікати на покупки. Щоб взяти участь у конкурсах, потрібно подати заявку та зареєструватися включно до 23:59 28 лютого за посиланням>>

Популярність тренда family look зростає з кожним днем, знаходячи безліч шанувальників по всьому світу. Цим терміном прийнято називати однаковий або витриманий у схожому стилі одяг для всіх членів сім'ї, закоханих або друзів. Організатори DFD впевнені, що сьогодні це вже не просто спосіб одягатися, а філософія життя, демонстрація близьких і довірчих стосунків. Саме ця ідея стала головною в конкурсах «Як дві краплі», де учасникам доведеться створити оригінальний єдиний образ, проявити взаєморозуміння та згуртованість. А допоможуть їм у цьому професійний стиліст та досвідчений режисер Dafi Fashion Days.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк стануть гостями харківського конкурсу, присвяченого вічним цінностям

Звісно, конкурси в рамках модних днів будуть безпосередньо пов'язані зі світом fashion, тому пройдуть у двох традиційних для моделінга форматах — фотосесії та дефіле. Перший конкурс триватиме на сайті організатора DFD — ТРЦ «Дафі-Харків». Для участі в ньому достатньо надіслати узгоджене командою фото, теж у стилі family look. Після відбору Оргкомітетом DFD знімки будуть виставлені для глядацького онлайн-голосування. А 22 березня переможець фотоконкурсу вийде на сцену, де йому вручать приз зіркові гості — Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Конкурс, який відбудеться на головній сцені 22 березня, буде полягати у виборі найкращих образів, представлених командами близьких один одному людей, так як слово «family» в англійській мові означає не лише родину, а й співдружність. Три команди-переможниці отримають сертифікати на покупки в ТРЦ «Дафі» на 7 000 гривен за I місце, 5 000 — за II та 3 000 — за III місце з рук Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Судити учасників будуть за чотирма критеріями: стиль і цілісність образу, креативність, артистизм і командний дух. До складу журі, крім Ольги Сумської та Віталія Борисюка, увійдуть особистості, відомі в нашому місті не лише громадською діяльністю, а як такі, що зарекомендували себе власниками чудового почуття стилю, в тому числі — у family look.

Як саме втілити ідеї — все віддається на волю креативності та можливостям команд-учасниць, які мають створити конкурсний образ власними ресурсами. Зі свого боку, організатори обіцяють підтримати конкурсантів і допомогти їм зробити номера ще більш видовищними. «Вибір образів у цьому тренді — захоплююче заняття, — впевнена Олена Жаворонкіна, режисерка-постановниця Dafi Fashion Days 2019. — Воно дозволяє відкрити для себе вже, здавалося б, таких знайомих людей із абсолютно несподіваного боку й при цьому знайти те, що всіх об'єднує. Недарма психологи стверджують, що family look зближує. Хочете перевірити? Швидше збирайте свою команду, запрошуйте до неї друзів та родичів. А ми, як завжди, докладемо всіх зусиль, щоб допомогти вам зробити свій невеличкий виступ яскравим шоу, що запам'ятається усім. Будьте сміливішими, й у вас усе вийде!».

Кожні Dafi Fashion Days — це можливість для учасників поспілкуватися та виступити на одній сцені з відомими цікавими особистостями. На минулих DFD можна було послухати історика моди Олександра Васильєва та одну з найуспішніших fashion-фотографинь країни Соню Плакидюк, побачити телеведучих Машу Єфросиніну, Юрія Горбунова та Катю Осадчу. Цього року організатори DFD запросили Ольгу Сумську й Віталія Борисюка, які вважаються однією з найміцніших і найгармонійніших пар українського артистичного середовища.

«У нас, акторів, дуже цінуються партнерські взаємини, — ділиться Ольга Сумська. — Тому для мене важливо, щоб учасники змогли показати своє партнерство, щоб в їхніх номерах відчувалися теплота й взаємозв'язок. І, звичайно, в номері має бути присутня ідея. Навіть маленьку сценку можна перетворити на справжнє дійство завдяки тому змісту, який в неї закладено. Тоді це буде високо оцінений журі та залишить незабутнє враження в глядача».

Ідея об'єднання людей, прагнення показати те, що їх зближує, вже не вперше стає лейтмотивом Dafi Fashion Days. Так, у 2015 році організатори провели конкурс «Dafi — модна сім'я», а в 2018 — змагання Dafi Fashion Dance, в яких брали участь пари, об'єднані захопленням танцями.

«Сучасний торгівельно-розважальний центр — невід'ємна частина сучасного життя, — впевнена Наталія Борисова, директорка з маркетингу мережі «Дафі». — У ТРЦ вирушають не лише за покупками. Тут призначають зустрічі з друзями, щоб обговорити останні новини в місцевому кафетерії. Сюди їдуть на вихідних із рідними та близькими, відвідати кінозал або спортивний майданчик. Сімейні пари з дітьми знають, що їхнім малюкам не доведеться тут нудьгувати, завдяки всіляким атракціонам та ігровим кімнатам. Тобто, для багатьох людей походи до ТРЦ стали традицією, що об'єднує, та яку якнайкраще втілює стиль одягу family look. Так з'явилася ідея конкурсів «Як дві краплі» для DFD-2019».

Спробувати свої сили, отримати задоволення, досвід та нові фотографії із зірковими гостями Dafi Fashion Days 2019 — Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком, а також позмагатися за цінні призи можуть усі бажаючі. Організатори запрошують команди близьких один одному людей взяти участь у конкурсах «Як дві краплі», де вони матимуть можливість продемонструвати оточуючим не лише почуття смаку та стилю, але й гармонію у відносинах. Для цього потрібно зареєструватися та надіслати конкурсну фотографію за посиланням

Ресурси Dafi Fashion Days 2019 - Сторінка в Facebook>>

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: афиша

Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович