07.11.2019 07:29
Просмотров: 1405

Джим Керрі намалював карикатуру на Зеленського та Трампа

Джим Керрі намалював карикатуру на Зеленського та Трампа

Автор багатьох антитрампівських карикатур голлівудська зірка Джим Керрі не залишив без уваги скандал навколо телефонних переговорів президентів США і України.

View image on Twitter
У своєму твіттері Керрі представив карикатуру під заголовком «The Fraudfather made Zelensky an offer he could not refuse». (Fraudfather – від fraud і godfather, «шахрай» і «хрещений батько», робить Зеленському пропозицію, від якої не можна відмовитися). Саму карикатуру прикрашає напис: «Коли-небудь, і, можливо, цей день ніколи не настане, я звернуся до тебе за послугою. А поки прийми цю військову допомогу як подарунок у день весілля моєї дочки».

Нагадаємо, 25 вересня Білий дім оприлюднив стенограму розмови Трампа і Зеленського. Вона підтвердила – Трамп просив розслідувати українське втручання в американські вибори, і відновити справу проти сина Байдена. Повідомлялося, що однопартійці Трампа також не в захваті від змісту його розмови із Зеленським.

7 вересня газета The Washington Post опублікувала статтю, в якій йдеться про те, що президент США Дональд Трамп під час нещодавньої телефонної розмови начебто змушував президента України Володимира Зеленського почати розслідування проти кандидата у президенти від Демократичної партії Джо Байдена та його сина, і в якості шантажу заморозив $250 мільйонів допомоги на розвиток української армії.

Після цього Демократична партія в Палаті представників Конгресу США ініціювала процедуру імпічменту Дональда Трампа.

Екс-посол США в Україні Марі Йованович і колишній спеціальний представник президента США по Україні Курт Волкер погодилися дати свідчення в Конгресі в рамках розслідування щодо імпічменту президента Дональда Трампа.

А Конгрес США опублікував листування помічника Зеленського Андрія Єрмака та американських дипломатів. Текст повідомлень свідчить, що представники США готували заяву від імені Зеленського, де Україна погоджується розслідувати діяльність Байдена та українське втручання у вибори на користь Гілларі Клінтон.

Источник: ua.news

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович