11.11.2019 06:32
Просмотров: 950

РФ використала приховані механізми оголошення у розшук Мазура – МВС

РФ використала приховані механізми оголошення у розшук Мазура – МВС

У МВС не виключають спецоперації за участю російської агентури

На затриманого у Польщі українського ветерана війни з Росією Ігоря Мазура "Тополю" було виставлено не червону картку Інтерполу, яка одразу кидається в очі поліцейським і прикордонникам під час перетину кордону, а спеціальне циркулярне повідомлення, розповсюдження якого було обмежене певними країнами. Про це пише у Фейсбуці директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

На думку Шевченка, у справі є ознаки зловживання Статутом Інтерполу, але він не виключає спецоперації за участю російської агентури. Хтось із тих осіб, які знали, що Ігор "Тополя" має їхати у Польщу, дали знати про це росіянам. Ті ж - швидко прислали туди саме таке повідомлення про затримання, яке мінімізовувало обізнаність про це поліцейських українського бюро Інтерполу.

Тобто, за словами Шевченка, у випадку з Ігорем Мазуром використані приховані механізми оголошення у розшук, пояснює речник МВС.

-----

Одного з лідерів УНА-УНСО, ветерана АТО та співробітника Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини Ігоря Мазура затримали напередодні на польському кордоні Дорогуськ за запитом Росії. Слідчий комітет країни-агресора подав Мазура у міжнародний розшук за звинуваченням щодо його участі в першій чеченській війні. Ігор Мазур їхав у Польщу на запрошення віце-маршала польського Сейму Беати Мазурек.

По материалам: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович