20.11.2019 06:05
Просмотров: 1039

Майбутнє ОРДЛО незрозуміле через мовчання влади – Забродський

Майбутнє ОРДЛО незрозуміле через мовчання влади – Забродський

На думку нардепа, з військової сторони розведення може бути виправдане, якщо Україна йде до заморозки конфлікту

Українська влада не пояснює, яким бачить майбутнє окупованих території Донбасу. Таку думку в ефірі програми "ІнфоДень" на "5 каналі" висловив народний депутат партії "Європейська солідарність" та перший заступник голови комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Михайло Забродський.

"Все залежить від того, як військово-політичне керівництво бачить кінцеву мету і стан Операції об'єднаних сил. Якщо ми говоримо про подальше звільнення територій, в тому числі і силовим шляхом, то безперечно "сіра зона" створює штучну і ширшу та необладнану і невідповідну жодним вимогам смугу забезпечення. В майбутньому там будь-яке просування пов'язане з тактичними і оперативними труднощами", – зазначив Забродський.

Він продовжив: "Якщо ми йдемо до заморозки конфлікту, то, можливо, в такому випадку, суто військової сторони і безпеки особового складу, розведення може бути виправдане. Але ніхто відкрито не говорить, що ми йдемо до заморозки. Або до стабілізації лінії зіткнення назавжди, або що лінія зіткнення стане якимось кордоном, як у Молдові і Придністров'ї або в окупованій частині Грузії. Спочатку влада робить крок, а потім йде відповідний інформаційний супровід".

Повне відео розмови дивіться за посиланням:

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: ордло

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович