22.11.2019 06:32
Просмотров: 1147

У скільки обійдеться зимовий гардероб харків'янам у цьому сезоні

У скільки обійдеться зимовий гардероб харківянам у цьому сезоні

Найбільш витратним буде верхній одяг та взуття.

Зима в Україні часто не надто сувора, особливо якщо ви живете в місті. Однак все-таки треба відповідально підійти до вибору теплих речей, аби не захворіти в найхолоднішу пору року. Який же потрібен основний зимовий гардероб харків'янам, і скільки буде коштувати кожна позиція в списку?

Верхній одяг. В обов'язковому порядку необхідна тепла куртка, парка або пуховик, альтернатива для ділового стилю — пальто або шуба. Натуральні пуховики відмінно зігрівають у мороз, й при цьому вони будуть досить легкими. Такий комфорт обійдеться приблизно в 4000-8000 гривень. Головна альтернатива натуральним пуховикам — парки і куртки на штучних утеплювачах. Вони гріють трохи менше, втім відмінно перуться і не втрачають форму й коштують дешевше більш ніж у два рази — близько 2000-3000 гривень. Довге пальто або напівпальто з натуральної вовни обійдеться приблизно в 2000-4000 гривень. Хороший варіант також і шуба, до того ж штучна, яка коштує від 3000 гривень.

Теплі кофти і светри. Без теплої кофти або светра не обійтися холодною зимою. Вони коштують близько 1000 гривень: чим якісніша нитка і відоміший бренд, тим дорожчі. Більш економні, а саме турецькі, варіанти можна підібрати по 400-700 гривень.

Джинси і брюки. Джинси — це та річ, яку носять і влітку, і взимку. Але для більш холодної пори року краще вибирати джинси на утеплювачі. Їх ціна стартує з 800-1000 гривень. Якщо ви віддаєте перевагу більш діловому стилю, то вам потрібні строгі брюки, які коштують 1000-1200 гривень.

Спідниці та сукні. Спідниці краще вибирати з шерсті, ціна яких починається від 700-800 гривень. Також можете придивитися до спідниць з натуральної шкіри або шкірозамінника (від 1000 гривень). Найпопулярніші сукні — сукні-светри з високим коміром або коміром-хомутом. Довжина може бути будь-якою, а їх ціна — 1200-1500 гривень.

Головні убори та аксесуари. Без головного убору взимку не обійтися, тому треба придбати шапки або берети, які обійдуться вам у 200-600 гривень. Вартість комплектів з шарфа і шапки починається від півтисячі гривень. Рукавички можуть бути шкіряними, з мембранних матеріалів, з вовняним в'язанням. Їх ціна — від 200-300 гривень.

Взуття. Взимку жінки віддають перевагу напівчобіткам і високим чоботам на плоскому ходу, платформі або на широких стійкихпідборах. Ціна на це взуття починається від 2500-3000 гривень. Чоловікам сподобаються утеплені зимові кросівки (брендові — близько 2000 грн), а також черевики і напівчоботи в стилі мілітарі (від 1500 гривень).

Де краще купувати зимовий одяг?

З кожним роком все більше людей віддає перевагу купівлі зимового одягу в інтернет-магазинах, ніж у звичайних. Однак у покупок у режимі онлайн є свої як плюси, так і мінуси. Однією з найголовніших переваг онлайн-шопінгу є економія грошей, оскільки через низку факторів товари продаються значно дешевше, ніж в звичайних магазинах. Ще одним сильним боком онлайн-магазинів є широкий асортимент — якщо в магазині не виявиться потрібної вам речі прямо зараз, його співробітники замовлять її спеціально для вас.

У той же час у онлайн-шопінгу є і певні мінуси. Найголовніша загроза інтернет-магазинів — ймовірність обману. Тому вибирайте офіційні інтернет-магазини з високими рейтингами: це допоможе вберегти вас від імовірності зіткнутися з шахраями.

Купуючи в інтернет-магазині одяг, ви не можете бути впевненими в його якості. Зрозуміло, ніякі фотографії не дають такої можливості, як доторкнутися до товару руками. Тому в Інтернеті краще купувати тільки те, що ви добре собі уявляєте — купуйте речі відомих вам брендів і по можливості просіть привезти відразу кілька розмірів, щоб вибрати потрібний. Також можуть виникнути складності з доставкою, оскільки не у всіх магазинах є безкоштовна доставка. У багатьох місцях за неї доведеться платити додатково.

Источник: slk.kh.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович