23.11.2019 09:10
Просмотров: 816

Керівництво "Укроборонпрому" обговорило зміни з групою американських радників

Керівництво Укроборонпрому обговорило зміни з групою американських радників

Нова команда "Укроборонпрому" зустрілась із представниками групи радників Інституту оборонного аналізу (Institute for Defense Analyses) США. Попередньо експерти цієї групи здійснили майже двотижневий візит на підприємства-учасники ДК "Укроборонпром" в Київському, Житомирському, Львівському та Харківському регіонах, де вони оцінили виробничий потенціал та ефективність підприємств.

Під час проведеної зустрічі особливу увагу сторони приділили обговоренню фінансово-економічних показників та виробничих результатів діяльності державно-виробничої складової оборонно-промислового комплексу України, а також подальші плани трансформаційного розвитку підприємств-учасників Концерну.

"Наша мета перетворити "Укроборонпром" на ефективний управлінський орган державними підприємствами оборонно-промислового комплексу – вони мають задовольняти потреби нашої армії та бути економічно-ефективними. Задля цього ми співпрацюємо з міжнародними партнерами, аналізуємо та відбираємо найкращі світові рішення", – прокоментував зустріч Заступник генерального директора з трансформації Концерну Роман Бондар.

Він додав, що одними із рушіїв змін на підприємствах стануть цифровізація та захист права інтелектуальної власності. Також Концерн поліпшуватиме умови праці та посилить соціальний захист своїх працівників.

В рамках обговорень були актуалізовані питання ініціатив Концерну, серед яких – підвищення прозорості державного оборонного замовлення внаслідок очікуваних змін до нормативно-правових актів, перехід з 1 грудня поточного року усіх підприємств-учасників ДК "Укроборонпром" до відкритих процедур відбору постачальників із використанням системи державних закупівель "Prozorro", перебіг фінансового аудиту, а також інші трансформаційні процеси, у т.ч. на шляху до корпоративного управління.

Нагадаємо, що група радників Інституту оборонного аналізу, яку очолює стратегічний радник з питань реформування оборонно-промислового комплексу доктор Дональд Чарльз Вінтер, у колишньому Міністр ВМС США, надає консультативно-дорадчу допомогу стратегічного рівня з питань реформування і розвитку підприємств-учасників Державного концерну "Укроборонпром". Робота групи розпочалась у лютому 2019 року і була ініційована за запитом керівництва держави до Міністра оборони США Джеймса Меттіса під час візиту до Сполучених Штатів у вересні 2018 року.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

27.03.2024 07:00    161
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович