10.01.2020 18:10
Просмотров: 1412

Заворотнюк вперше звернулася до шанувальників у Новий рік

Заворотнюк вперше звернулася до шанувальників у Новий рік

Важкохвора актриса вийшла на зв’язок після довгого мовчання

Анастасія Заворотнюк в Новий рік вперше за довгий час звернулася до шанувальників, які переживають за її здоров’я. На особистій сторінці 38-річної актриси, яка бореться з пухлиною мозку, з’явився пост, написаний від імені зірки серіалу “Моя прекрасна няня” і всієї її сім’ї.

Заворотнюк та її близькі побажали всім “добра, здоров’я і благополуччя”. “Нехай наступний рік стане щасливим, нехай він виконає ваші найголовніші бажання!” – свідчить повідомлення. А також хвора актриса особисто від себе подякувала небайдужих людей “за підтримку, за молитви” і подароване їй “душевне тепло”.

Як відомо, «няня Віка» в даний час знаходиться в реабілітаційному центрі на Рубльовці, де їй довелося зустрічати Новий рік. Лікарі, не дивлячись на всі прохання родичів, побоялися відпускати Анастасію додому, але дозволили їм протягом свят відвідувати її в будь-який час.

Точних даних про стан актриси досі немає, але, як кажуть, хоч хвороба Заворотнюк і не прогресує, проте у зоряної пацієнтки з’явився ряд серйозних ускладнень. Через пухлину головного мозку у артистки паралізувало всю праву половину тіла, і тепер вона не може ходити самостійно і обходитися без сторонньої допомоги.

Источник: voiceshowbiz.com/

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович