11.03.2020 23:47
Просмотров: 870

Відомі результати на коронавірус двох громадян з Китаю, яких госпіталізували з "Борисполя"

Відомі результати на коронавірус двох громадян з Китаю, яких госпіталізували з Борисполя

В аеропорту Бориспіль у двох людей китайської національності помітили підвищену температуру. Їх одразу відвезли до Київської інфекційної лікарні.

У двох громадян Китаю, яких госпіталізували з аеропорту "Бориспіль" 11 березня, коронавірус не виявили, повідомляє пресслужба КМДА у фейсбуці.

Раніше прикордонники повідомляли, що у літаку з Арабських Еміратів  була китаянка з ознаками захворювання. Її та ще одну особу, з якою вона подорожувала, госпіталізують. Цю ж інформацію в ефірі одного з телеканалів підтвердив і мер Києва Віталій Кличко. Він додав, що на борту перебували 169 людей. 

Речник ДПСУ Андрій Демченко

“До прильоту цього рейсу в аеропорт "Бориспіль" прикордонники і представники підрозділів по лінії МОЗ були готові – мали інформацію, що на борту перебуває особа з ознаками захворювання”.

ЗМІ також повідомили й про чоловіка на борту, у якого теж були подібні симптоми.

Втім, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час брифінгу заявив, що підозру не підтвердили. 

Денис Шмигаль

“ Була така підозра. Вона була спричинена хвилюванням стюардеси, що це громадянин Китаю, стюардесі здалося, що в нього температура. Його оглянули лікарі, в нього нема температури, немає вірусу”.

За словами Шмигаля, хоч і реальних підозр не було, членів екіпажу та усіх пасажирів також перевірили на наявність симптомів. Їх опитали та зареєстрували, за ними будуть спостерігати.

Вечері КМДА повідомили про те, що в обох госпіталізованих немає жодних симптомів хвороби, а тест на коронавірус показав негативний результат. 

Що відомо про коронавірус в Україні? В країні зафіксовано лише один випадок захворювання на коронавірус Covid-19. Занедужав чернівчанин, який повернувся з подорожі Італією. Йому надають відповідне лікування. Не зважаючи на те, що випадок коронавірусу в Україні лише один, сьогодні, 11 березня уряд вирішив запровадити карантинні епідеміологічні заходи, які триватимуть три тижні. Зокрема, Київ оголосив про карантин до кінця березня. Відтак, в Україні заборонені масові розважальні, культурні, спортивні заходи. 

Источник: 24tv.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович