19.03.2020 10:24
Просмотров: 871

Спецтехноекспорт відправив за кордон чергову партію оборонної продукції

Спецтехноекспорт відправив за кордон чергову партію оборонної продукції

Компанія "СпецТехноЕкспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром", відвантажила чергову партію оборонної продукції для іноземного замовника.

В умовах особливого режиму роботи концерну та карантину в Україні компанія продовжує здійснювати усі банківсько-фінансові операції, що передбачені діючими договорами, та виконує усі взяті на себе зобов’язання з постачання оборонної продукції.

Водночас, "СпецТехноЕкспорт" відтермінував заплановані раніше закордонні відрядження своїх співробітників для проведення переговорів та укладання нових контрактів.

Компанія реалізовує антикризові заходи для захисту працівників та забезпечення безперебійності бізнес-процесів.

Так, більшість працівників компанії переведено на дистанційний режим роботи та забезпечено усіма необхідними технічними засобами для виконання своїх функцій.

Представники окремих структурних підрозділів, які в силу особливостей службових обов’язків не можуть працювати поза офісом, забезпечені усіма необхідними умовами та засобами для мінімізації ризиків для їх здоров’я.

Наразі особливий режим роботи в умовах поширення інфекції коронавірусу COVID19 в Україні та світі не вплинув на операційну діяльність "СпецТехноЕкспорту".

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович