19.03.2020 13:51
Просмотров: 1924

Онлайн-концерти, які можна подивитись на карантині

Онлайн-концерти, які можна подивитись на карантині

автор: Максим Комлєв

Світова пандемія коронавірусу COVID-19 та вимушений карантин стали причиною закриття кордонів, припинення сполучення між країнами, скасування великих спортивних змагань та концертних турів. Проте музику не спинити – артисти влаштовують концерти онлайн.

Музиканти, як і всі ми, так само опинились у вимушеній самоізоляції.

Death Cab for Cutie

Один концерт — це круто. А як щодо регулярних виступів онлайн? Без Гіббард, фронтмен американських рокерів Death Cab for Cutie, будуть грати та стрімити з дому щодня протягом кількох тижнів, тож підписуйтесь на канал групи у YouTube, аби не пропустити. А поки – запис останнього з лайвів.

Онлайн-вечірка від Радіо Аристократи та DJBuro

У п’ятницю, 20 березня, можна буде потусити під сети провідних діджеїв.

Гратимуть: DJ Nastia — українська дівчина-діджей, яка найбільше гастролює та регулярно прикрашає лайн-апи топ-клубів; блогер-мандрівник Антон Птушкін, який давно та успішно практикує діджей-сети по всьому світу; резиденти DJBuro, діджеї міжнародного класу Vlad Fisun, Sivash, Masha Efy. Вечірка стартує о 18:00 за посиланням.

O.Torvald

Всеукраїнський тур O.Torvald має розпочатися 3-го квітня — якраз коли закінчиться карантин. Сподіваємося, так і буде, але перед цим гурт зіграє онлайн-концерт на широку ногу: у повному складі, на студії, з можливістю поставити їм питання та виграти квитки на тур.

20 березня, 19:00, на офіційному сайті колективу.

Kadavar

Люті німецькі рокери та бородані також чекають на вас. Будуть стрімити концерт у себе на фейсбуці вже в суботу, 21 березня. Радимо не пропустити — Kadavar роздають чудово.

Ніл Янг

Стара школа теж вміє в онлайн. Легендарний виконавець Ніл Янг гратиме для всіх охочих слухати вдома біля каміна вже дуже скоро. Дати поки не озвучені, але можна перевіряти сайт і Facebook-сторінку, щоб не пропустити.

Найкращі виступи Віденської опери та Метрополітен-опера в Нью-Йорку

Через карантин у світі скасовують не лише концерти в клубах. Опери теж закрили свої двері, але відкрили онлайн-архів безкоштовно для всіх, хто цікавиться. Наприклад, на сайті Віденської опери з 15 березня кожного дня о 19:00 виходить запис одного з виступів. Вони висять у доступі протягом 24 годин. Свої найкращі вистави покаже і знаменита Метрополітен-опера. З розкладом можна ознайомитися тут, дивитися за посиланням або за допомогою мобільних додатків.

Концерти, що вже відбулись

Coldplay

Фронтмен гурту Кріс Мартін нещодавно трохи пограв у прямому ефірі Instagram. Як тут не згадати, що з випуском нового альбому Coldplay скасували тур на його підтримку через екологічні проблеми. Гурт точно щось знав…

John Legend

Піаніст, композитор, виконавець і друг Каньє Веста передає привіт. На щастя, тут усе можна подивитися одразу і зручно. Оксамитовий вокал і віртуозна гра — кайф.

Yungblud

Молода британська зірка, яка і в реп, і в рок, минулого року мала виступити в Україні. Не склалося. Нові концерти скасувалися самі знаєте чому, але британець записав цілий годинний виступ для фанів.

Сергій Бабкін

Вперше співак провів концерт онлайн. Крім власне виконання пісень, від час квартирника Сергій активно спілкувався із прихильниками і розповідав різні історії з життя. 

Саша Буль

Бард і сінгер-сонграйтер Саша Буль з Чернівців сумує — у нього скасувалася більша частина очікуваного туру. Проте співак знайшов спосіб розвеселити себе та публіку — дивіться його онлайн-концерт, що відбувся 18 березня. 

Фіолет

Українські виконавці доволі активно долучаються до ініціативи онлайн-концертів. 18 березня, поп-рок-гурт "Фіолет" вийшов у прямий ефір з акустичним сетом. 

Що цікаво — багато хто з артистів разом із виходом в онлайн передає концертну естафету колегам. Наприклад, Юлія Саніна запропонувала Тіні Кароль і Джамалі теж зіграти в прямому ефірі, Меловін у пості тегнув KAZKA та MARUV, а John Legend покликав Мігеля та Чарлі Пута. Можна очікувати, що своєрідний флешмоб набуде всесвітнього масштабу.

Источник: 24tv.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович