13.05.2020 14:45
Просмотров: 997

Де у Харкові купити гарний номер телефону: три робочі способи

Мобільний номер телефону став сьогодні справжньою візитною карткою людини. Адже завдяки йому ще до розмови складається перше враження про користувача. Якщо номер красивий і в ньому багато повторень однієї цифри – люди це помічають та розуміють, що господар витратив час і кошти на пошук унікального контакту. Магія цифр формує позитивний образ людини ще до знайомства з нею.

Де у Харкові купити гарний номер телефону: три робочі способи Експерти національного мобільного оператора Київстар поділилися з нами кількома способами, де і як можна купити номер телефону з гарними комбінаціями цифр.

Онлайн на сайті оператора

Перший і найпростіший спосіб – звернутися до мобільного оператора. Майже всі компанії мають у своєму резерві такі комбінації та з радістю продають їх за вигідною ціною своїм користувачам.

Компанія Київстар створила цілий сервіс підбору гарних номерів, де можна швидко і точно знайти оптимальний за всіма параметрами варіант. Сервіс допомагає вибрати цікавий номер за такими запитами:

- максимальна схожість з потрібним варіантом;
- повторення або комбінація з улюбленим числом;
- зашифрована важлива дата;
- гарний хвіст номера;
- зашифроване слово.

Водночас доступний номерний фонд поділяється на прості, срібні, золоті та платинові варіанти. Перші коштують лише 300 грн. Вони максимально відповідають запиту, але не завжди мають гарні комбінації цифр.

Срібні коштують 400 грн і вже мають кращі числа та дзеркальні повторення. Золоті та платинові номери – найпривабливіші та легко запам'ятовуються. У них буває дві, три та навіть чотири цифри, що повторюються, а вартість контакту варіюється від 2000 до 3000 грн. Купувати безпосередньо в оператора дуже вигідно та безпечно.

У офіційних точках продажів мобільних операторів

Також ви можете замовити виготовлення SIM-карти у будь-якому регіональному офлайн-відділенні оператора та виконати процедуру з допомогою консультанта. Спеціаліст розповість:

- які є доступні номери на SIM-картах у магазині;
- як підібрати оптимальний варіант через онлайн-сервіс;
- як отримати SIM-карту та активувати номер.

Не забудьте взяти з собою паспорт, тому що всі нові карти видаються тільки після пред'явлення документів.

Однак ми радимо скористатися послугами інтернет-магазину оператора shop.kyivstar.ua. Завдяки зручному онлайн-сервісу ви можете замовити гарний номер телефону, не виходячи з дому. Це дуже сучасно та практично.

Купівля через посередників

Існує ще один варіант отримати цікавий номер телефону – купівля у минулого власника. В інтернеті можна знайти сотні оголошень продажу таких SIM-карт з дуже привабливими комбінаціями, навіть з п'яти та шести однакових цифр. Вартість контактів іноді наближається до десятків і навіть сотень тисяч гривень.

Без сумніву, за номер з шістьма однаковими цифрами поспіль не шкода віддати навіть чималеньку суму, особливо якщо у подальшому він буде використовуватися в бізнесі та приносе додатковий прибуток. Однак більшість подібних пропозицій – фейки. Шахраї шукають недосвідчених користувачів та намагаються продати їм неіснуючі карти. Як результат, люди втрачають гроші та не отримують те, на що сподівалися.

Будьте дуже уважні та довіряйте тільки офіційним компаніям. Вдалого пошуку простого, цікавого та унікального номеру!

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович