07.06.2020 11:54
Просмотров: 1139

В Україні з’явилася нова оборонна компанія UADEFENSE

В Україні з’явилася нова оборонна компанія UADEFENSE

В Україні утворена нова оборонна компанія UADEFENSE. Про цілі, конкурентів і результати компанії – в інтерв’ю з директором UADEFENSE Дмитром Люліним.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Defense Express.

У лютому 2020 року компанія UADEFENSE стала офіційним учасником оборонного сектору України в галузі розробки й інтеграції оборонних рішень.

Її діяльність буде логічним продовженням роботи оборонного департаменту компанії Everest, який за роки існування став важливим виконавцем на ринку військових технологій у сфері автоматизації, інформатизації й зв’язку.

– Дмитре, розкажіть, будь ласка, з чим пов’язана поява нової компанії?

“Створення UADEFENSE безпосередньо пов’язане з оборонним департаментом компанії Everest, який ми заснували у 2015 році, зважаючи на актуальні потреби українських військових у якісному захищеному зв’язку.

Тоді завдяки досвіду і професійній компетенції спеціалістів компанії ми опанували напрям розробки й виробництва телекомунікаційного обладнання військового призначення.

Сьогодні робота нашого оборонного підрозділу вийшла на новий рівень, ми напрацювали низку якісних рішень і продуктів.

Зрештою стало зрозуміло, що наш потенціал вже вийшов за межі діяльності одного лише підрозділу, тому було прийнято рішення виділити оборонний напрям компанії Everest в окремий самостійний бізнес. Так в Україні з’явилася нова компанія – UADEFENSE”.

– Які продукти UADEFENSE пропонує своєму замовнику?

“Безумовно, компанія буде залишатися розробником автоматизованих систем управління військами тактичної ланки, які посилюють боєздатність підрозділів на полі бою.

В Україні з’явилася нова оборонна компанія UADEFENSE

Бортова система Hermes-C3

Передусім це стосується бортової інформаційної системи Hermes-C3. Ця платформа розроблена для роботи на тактичному рівні від бійця до командира бригади та інтегрується з системами оперативного та стратегічного рівнів.

Влітку 2019 року система розпочала свої тестування на полігонах, де пройшла низку випробувань на бойовій техніці й показала суттєві позитивні результати.

Будемо також підтримувати розвиток наших продуктів у сфері кібербезпеки, працювати в напрямку створення універсальних роботизованих бойових і розвідувальних платформ, а також інженерних і транспортних роботів”.

– Який результат компанія планує отримати в найближчі роки?

“Передусім ми прагнемо за короткий проміжок часу забезпечити українських військових зразками високотехнологічної продукції, тому вкладаємо багато сил і досвіду наших фахівців у рішення, які розроблені й постійно модернізуються для Збройних сил України.

В Україні з’явилася нова оборонна компанія UADEFENSE

UADEFENSE планує за короткий проміжок часу забезпечити українських військових зразками високотехнологічної продукції

Взагалі я не бачу якихось перепон до того, щоб UADEFENSE стала провідною українською компанією й була конкурентоспроможною на світовому ринку.

Впевнений, що наша країна має високий інтелектуальний потенціал, і завдяки технологіям та людям ми зможемо досягти значних результатів, робити зразки на експорт і стати лідером з продажу оборонної продукції в інші країни”.

Источник: uprom.info

Автор: Владислав Христофоров

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович