26.09.2020 11:03
Просмотров: 889

Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки та Microsoft будуть співпрацювати у напрямку цифрової трансформації Міністерства інфраструктури України

Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки та Microsoft будуть співпрацювати у напрямку цифрової трансформації Міністерства інфраструктури України

Державне підприємство «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» (ГЦЦК) та Microsoft Україна висловили намір розглянути можливість розвитку співпраці з метою цифрової трансформації підприємств, підпорядкованих Міністерству інфраструктури України. Для підтвердження намірів сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння за участі Міністра інфраструктури України Владислава Криклія, 22 вересня 2020 року.

Міністр інфраструктури зазначив, що співпраця з Microsoft має важливе значення для цифрової трансформації сфери транспорту. Microsoft поділяє переконання ГЦЦК стосовно того, що сильна цифрова екосистема є необхідним підґрунтям для надання найбільш важливих та корисних державних послуг. Під час процесу цифрової трансформації до уваги беруться не лише новітні технології, але й нове бачення, стратегія, культура та підвищення кваліфікації співробітників. На основі взаємного порозуміння підписанти домовились обговорити потенційну співпрацю у галузі цифрової трансформації. Буде розглянуто можливість впровадження інноваційних технологій та ефективних процесів на основі найкращих світових практик сектору державного управління. Відповідно до намірів, Microsoft Україна та ГЦЦК розпочнуть переговори про можливу співпрацю щодо підвищення кваліфікації працівників ГЦЦК шляхом проведення сертифікованих тренінгів для співробітників підприємств, підпорядкованих Міністерства інфраструктури України.

Володимир Набоков, Генеральний директор Державного підприємства ГЦЦК, коментує: «Співпраця з Microsoft дає нам можливість розглянути технології та інструменти для створення сучасного та захищеного цифрового робочого простору для державних службовців та працівників державних установ та підприємств, щоб мати можливість надавати послуги більше захищено, надійно та ефективно".

"Microsoft прагне допомагати урядам знаходити інструменти та технології, які необхідні їм для подолання різних викликів, шляхом модернізації власних послуг, піклуючись про безпеку та відповідність вимогам. У нашій роботі з багатьма державними керівниками по всьому світу ми помітили спільні труднощі, з якими вони стикаються під час цифрової трансформації, а також стратегії, які часто застосовують ті, хто досягає успіху. Поділившись нашими знаннями, ми сподіваємось надати нові можливості для створення успішних ініціатив цифрової трансформації”, — коментує Ян Пітер Де Йонг, директор Microsoft Україна.

Довідково: Підписавши цей договір, Сторони погоджуються з положенням, що для реалізації потенційного співробітництва, яке передбачене цим Меморандумом про взаєморозуміння, Сторони на наступному етапі повинні укласти окремі угоди.

Цей Меморандум про взаєморозуміння не несе зобов'язань, які є обов’язковими для виконання, але є проявом Сторін про поточні наміри. Жодна зі Сторін не має наміру створювати будь-які юридичні права або зобов’язання для будь-якої Сторони, в тому числі вимагати подальшого укладення будь-якої обов'язкової угоди. Лише письмова ліцензійна угода, підписана Microsoft Ireland Operations Limited, може створити юридично обов'язкову ліцензійну угоду між Microsoft та її клієнтом.

Про ДП «ГЦЦК»:

Державне підприємство «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» — одне з підприємств Міністерства інфраструктури України, призначене для вирішення проблем інформаційної безпеки, захисту інфраструктури, навчання, сертифікації працівників та розвитку інформаційних систем.

Про Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) забезпечує умови для цифрової трансформації в епоху «інтелектуальної хмари» та «інтелектуальних технологій». Місія компанії — дати можливість кожній людині та організації на планеті досягти більшого.

Источник: mtu.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович