10.10.2020 11:07
Просмотров: 878

Прем’єр-міністр України Д. Шмигаль і Секретар РНБО України О.Данілов провели селекторну нараду з регіонами з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19

Прем’єр-міністр України Д. Шмигаль і Секретар РНБО України О.Данілов провели селекторну нараду з регіонами з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провели селекторну нараду з регіонами з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19.

Секретар РНБО України зазначив, що рішення щодо проведення селекторних нарад з головами обласних державних адміністрацій ухвалено через значне зростання показників захворюваності на коронавірусну хворобу в Україні і має на меті оперативний обмін інформацією щодо ситуації в областях, корегування стратегії протидії епідемії відповідно до ситуації та, відповідно, координацію зусиль органів влади.

О. Данілов зауважив на прогнозованому зростанні кількості нових випадків інфікування в умовах масового недотримання профілактичних заходів безпеки.

Серед першочергових заходів Секретар РНБО України вчергове наголосив на необхідності проведення активної роз’яснювальної кампанії щодо необхідності профілактики захворювання на COVID-19.

Секретар РНБО України акцентував увагу голів ОДА на необхідності вивчення питання щодо можливості забезпечення додаткових місць для розміщення хворих на коронавірусну хворобу в регіонах, де кількість інфікованих найбільша.

Секретар РНБО України також акцентував, що виборчий процес і голосування на місцевих виборах 25 жовтня ц.р. мають бути організовані з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ.

Такі селекторні наради під головуванням Прем’єр-міністр України за участю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України проводитимуться в регулярному режимі тричі на тиждень.

Источник: rnbo.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович