09.01.2021 10:00
Просмотров: 641

Укладено меморандум про розширення співпраці між Укроборонпромом і Львівською ОДА

Укладено меморандум про розширення співпраці між Укроборонпромом і Львівською ОДА

Генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв у рамках робочого візиту у Львівську область відвідав Львівський бронетанковий завод. Під час заходу відбулося підписання Меморандуму про розширення співпраці між Концерном і Львівською обласною державною адміністрацією.

Підписаний документ сприятиме подальшому партнерству між Укроборонпромом та обласною владою, а також надасть нові можливості для розвитку оборонно-промислового комплексу Львівщини.

"Необхідно об’єднати зусилля Кабінету Міністрів України, Верховної Ради, Концерну та місцевих органів державної влади, щоб спільно зробити підприємства більш потужними аби Збройні Сили України отримували якісну техніку та озброєння. Цей Меморандум підписано, зокрема й для того, щоб разом виявляти проблеми та вирішувати їх", – наголосив Юрій Гусєв на брифінгу, який відбувся під час підписання документу.

Водночас голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зазначив, що підприємства оборонного комплексу – основа незалежності України.

"Ми точно не обмежимося підписанням Меморандуму. Постійна співпраця між Укроборонпромом, Міністерством оборони та Львівською областю триватиме", – наголосив очільник облдержадміністрації.

Також Юрій Гусєв розповів про корпоратизацію Укроборонпрому, яка розпочалася у грудні 2020 року:

"Сучасність говорить нам про необхідність корпоратизації, перетворення підприємств, які входять до складу Концерну, в акціонерні товариства, 100% акцій яких належить державі. Для цього нам необхідно змінити законодавство завдяки ухваленню Верховною Радою оновленого законопроєкту № 3822, який сприятиме реформуванню Концерну. Ми попросили Президента Володимира Зеленського позначити цей документ як невідкладний. Зміна законодавства дасть змогу новим холдингам, які незабаром прийдуть на зміну застарілій та неефективній структурі Укроборонпрому, плідно працювати з іноземними партнерами, здійснювати трансфер технологій, залучати фінансові ресурси, реалізовувати дієву антикорупційну політику та принципи корпоративного управління".

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович