05.04.2021 16:39
Просмотров: 1002

Покупка запчастин без ризиків: що пропонує водіям Avtopro.ua

Інтернет-покупки, що стали буденністю в наш час, все одно викликають питання у багатьох автовласників. Якщо потрібно замовити деталі, а продавець продає тільки по передоплаті, така угода буде безпечною? Адже навіть при онлайн-купівлі запчастин, коли товар оплачується після отримання, існують ризики.

Avtopro.ua - це популярний маркетплейс, який приділяє багато уваги для безпеки не тільки покупців, а й продавців що тут працюють. Цифровий каталог вже містить безліч товарів від різних фірм. А з функцією Безпечна угода здійснювати покупки у маркетплейсі можна не переймаючись питаннями збереження своїх коштів та якості товару.

Покупка запчастин без ризиків: що пропонує водіям Avtopro.ua

Які переваги у маркетплейса автозапчастин

Уявіть, що ваш автомобіль потребує складного ремонту. Треба купити не тільки витратні матеріали та автохімію, а й безліч деталей. Такі товари пропонують спеціалізовані магазини запчастин. Однак вони мають ряд недоліків:

● Обмеженість асортименту;

● Ціна на одну запчастину в різних магазинах може відрізнятися більш ніж у 2 рази;

● Залежність покупця від продавця.

Через те, що ремонт обіцяє бути складним, ймовірно водію доведеться здійснювати покупки в декількох магазинах. Якщо торгові точки мають схожий асортимент, доведеться порівнювати ціни. Розумно заощадити гроші та не витрачати багато часу непросто.

На Avtopro.ua покупці обирають запчастини з єдиного каталогу. Тисячі товарів було зібрано в одному цифровому просторі – достатньо замовити потрібні. А відшукати їх можна за допомогою інтуїтивно зрозумілої системи пошуку. Вона також запропонує взаємозамінні аналоги, що дозволить покупцеві зберегти кошти та не витрачати багато часу на пошуки.

Покупка запчастин без ризиків: що пропонує водіям Avtopro.ua

Покупка запчастин без ризиків

З функцією Безпечна угода відвідувачі Avtopro.ua можуть без проблем замовляти або продавати запчастини з частковою передоплатою. Вона компенсує витрати, пов'язані з транспортуванням товару. Така угода особливо вигідна для покупця, адже продавець, що отримав передоплату, відправить запчастину в стислі терміни. Ось як її замовити:

● Розпочніть пошук запчастин за параметрами авто або за каталожним номером;

● У пошуковій видачі знайдіть товар, позначений символом безпечної угоди;

● Додайте цей товар в електронний кошик;

● Підтвердіть замовлення й відправте суму передоплати, що дорівнює вартості доставки товару у дві сторони.

Якщо покупець залишиться незадоволеним якістю товару, то передоплата повернеться на банківську карту. Залишок вартості деталі можна перевести після її огляду в найближчому поштовому відділенні.

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович