05.05.2021 19:00
Просмотров: 1253

Keep calm і розмовляй українською: онлайн-курси для учнівства

Досить використовувати у своєму мовленні кліше та кальки! Адже українська мова багата на фрази, які зроблять твої розповіді по-справжньому вишуканими. Наприклад, заміни конструкцію «вітер в голові» на «фіалки/метелики в голові». А лексеми «обрій», «горизонт» доповни синонімом «виднокрай». Які ж ці слова милозвучні, чи не так?

Keep calm і розмовляй українською: онлайн-курси для учнівства

Чи замислювався ти, наскільки добре знаєш українську мову? Наприклад, спробуй протягом декількох хвилин розповідати про весну, використовуючи наступні лексеми: бриніння, сутінки, напровесні, сяйво, баранці, строкатий та полиск. Чи вдалося тобі природно вплести у текст ці слова? А чи використовував при цьому словник? Ти, мабуть, звернув увагу на те, як розповідь збагатилася новими образами, що утворили яскраву уявну картину.

Онлайн-курси з української мови як ідеальний варіант для дистанційного навчання

Під час дистанційки у тебе з'явилося не лише багато вільного часу, а й широкий спектр можливостей для вивчення української мови. Для навчання можна обрати будь-який формат: онлайн-курси, тренінги, майстер-класи, семінари, лекції та багато іншого. Наприклад, тут ти знайдеш численні курси https://naurok.ua/course/ukr-mova. Гнучкий графік онлайн-занять допоможе грамотно спланувати свій час. Так ти встигатимеш відвідувати заняття в школі, відпочивати та займатися саморозвитком.

Як проходить навчання на онлайн-курсах від школи «На Урок»

З того, як людина говорить, створюється враження про її загальний розвиток, освіту й культурний рівень. Це доводить, чому потрібно дбати про чистоту мови й мовлення. Як це краще зробити? Онлайн-школа «На Урок» створила для учнівства низку курсів, де одні із кращих філологів нашої країни надихають вивченням української.

Які переваги мають онлайн-курси з української від «На Урок»:

  • Тут ти зможеш не тільки удосконалити знання з мови та літератури, а й підготуватися до складання ДПА та ЗНО. До того ж викладачі розкажуть лайфхаки та дієві алгоритми розв'язання завдань формату зовнішнього незалежного оцінювання.
  • Вони містять мінімум теорії та максимум практичної роботи з викладачами. Ти отримаєш поради та дізнаєшся, як уникати найпоширеніших помилок.
  • Для закріплення вивченого матеріалу, після занять ти отримаєш додаткові аудіовізуальні/текстові матеріали та домашні завдання.
  • Якщо не вийшло з якихось причин бути присутнім під час онлайн-заняття, ти маєш змогу переглянути його у запису.
  • За кожним учнем закріплений особистий куратор, який нагадуватиме про графік занять, контролюватиме виконання домашніх завдань та допоможе впоратися з труднощами, які виникли під час навчання.

Тож прокачай свої знання з української мови та літератури. Проведи вільний час із користю!

 


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович