04.09.2021 12:44
Просмотров: 1018

Дієтологи розповіли, чим не можна займатися на голодний шлунок

Дієтологи розповіли, чим не можна займатися на голодний шлунок

Існують певні види занять, які не рекомендується виконувати на голодний шлунок. Про них розповіли дієтологи з Індії.

Не варто вживати чай або каву після того, як ви вранці прокинулися і ще нічого не з’їли. Кофеїн здатний негативно впливати на організм, збільшуючи показник кислотності в шлунку.

На думку дієтологів з Індії, не можна вживати спиртні напої на голодний шлунок, так як алкоголь набагато швидше проникає в кров і провокує сильне отруєння етанолом.

Не кращим вибором буде вживання жуйки, якщо до цього ви нічого не їли, оскільки вона стимулює виділення шлункового соку. Але їжі-то в шлунку немає, і виділена кислота починає роз’їдати слизову порожнього шлунка.

А це прямий і досить короткий шлях до виразки. Також індійський дієтолог дав пораду про те, коли слід ходити за продуктами. Виявляється, цього не потрібно робити на голодний шлунок.

Відразу кілька проведених в США досліджень показали, що голодні люди в магазинах купують набагато більше продуктів харчування, роблячи вибір на користь їжі, яка містить максимум калорій.

Нарешті, на голодний шлунок не потрібно вступати в будь-які дискусії і сперечання, так як через зниженого рівня глюкози людина не завжди здатна контролювати власні емоції. А такі суперечки можуть закінчиться не дуже добре.

Источник: newsyou.info/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: питание

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович