15.09.2021 15:15
Просмотров: 808

Модні та стильні прикраси в Sovajewels

Магазин ювелірних виробів SOVA Jewelry House та однойменний бренд протягом десятиріччя підкорює серця українців. Свою популярність бренд зумів завоювати завдяки новітньому підходу до створення прикрас та яскравій реалізації. Почерк майстрів SOVA впізнаваний та неповторний. Тому прикраси з кожним роком набувають більшої популярності.

Модні та стильні прикраси в Sovajewels

Стильні прикраси з золота та срібла можна обрати в одному з фірмових бутіків у великих містах України або в каталозі sovajewels.com/ua/catalog/. Там постійно з'являються новинки в сфері ювелірної моди, які можна обрати для себе або в подарунок близькій людині.

Секрети створення прикрас для Sovajewels

Дизайнерів бренду надихають модні тренди та покази відомих кутюр'є, історії з життя та листи покупців, історичні факти та традиції різних народів, страни та континенти Найяскравіші з них стають частинкою SOVA Jewelry House, втілюючись в прикрасах.

Перш ніж потрапити до ювелірної майстерні ідеї стають ескізами. Найкращі та найяскравіші з них затверджує арт-директор бренду. Його багаторічний досвід допомогає обирати саме ті ідеї, які потім стають бестселлерами.

Перш ніж дорогоцінний метал буде перевтілено в ювелірний виріб, він проходить кілька етапів. Спершу відливають 3D-модель майбутньої прикраси. Оцінюють її зовнішню привабливість та практичність, заробляють дрібні деталі, а потім віддають у виробництво. На цьому етапі й починається справжня ювелірна робота. Дорогоцінний метал перетворюють на прикрасу, надаючи йому потрібної форми. Потім шліфують та полірують. Якщо прикраса має бути з дорогоцінним камінням чи емаллю, її віддають на закріплення вставок.

Більшість робіт виконується руками майстрів. Тому на одну прикрасу може піти до 10 робочих днів. Кріплення вставок, гравірування — все це потребує великої майстерності, щоб було виконано акуратно й дійсно прикрасило ювелірний виріб.

Відполіровані та начищені до яскравого блиску вироби проходять процедуру пробірування. Всі прикраси, що представляє інтернет-магазин ювелірних виробів SOVA Jewelry House, обов'язково мають підтверджену пробу на бірці. Там же вказані вставки, їх кількість та розміри.

На всіх етапах від виробництва до реалізації ювелірних прикрас представники бренду контролюють якість та клієнтський сервіс, адже все, що створюється в майстерні SOVA Jewelry House, створюється для людей.

Ассортимент SOVA Jewelry House

В фірмових бутіках та онлайн магазині SOVA Jewelry House представлені прикраси на будь-який смак. Повсякденні аксесуари, що можна носити з будь-яким одягом, та дорогоцінні прикраси, які більше нагадують витвори мистецтва. Для прихильників сучасного білого та класичного жовтого золота створені колекції:

- Easy;

- Мегаполіс;

- Twist;

- Savanna;

- Botanique;

- Indi;

- Bloom;

- Bondi;

- Botanique;

- Breeze;

- Dress code;

- For mom;

- SOVA Classic;

- Sweet memories.

Весь асортимент важно перелічити, адже вже зараз у бренда є 25 колекцій з неймовірними, сучасними та стильними прикрасами. В кожній є вироби, що розповідають власну історію, не схожі ні на які інші. Обов'язково зазирніть в магазин ювелірних виробів SOVA Jewelry House, якщо вам подобаються незвичайні дизайнерські прикраси за демократичними  цінами.

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович