21.12.2021 13:45
Просмотров: 805

Чому вам потрібна соковижималка: детальніше про спосіб виготовлення та користь фрешу

Соковижималка - один з приладів, рішення про придбання якого приймають не одразу. Начебто корисна річ у побуті, а раптом з плином часу зовсім не знадобиться?

Чому вам потрібна соковижималка: детальніше про спосіб виготовлення та користь фрешу

Сумісно з представниками бренду Electrolux, ми назвемо три вагомі причини, чому придбати сокодавку все ж варто, а також розповімо, як вибрати вдалий прилад.

Принцип приготування соку

Соковитискачі подрібнюють фрукти та овочі, міксують ягоди за допомогою спеціальних лез та насадок всередині. М’якоть, серцевину та шкірку прилад скидає як відходи в окремий контейнер, внаслідок чого ви отримуєте ідеальний рідкий напій.

Сучасні соковижималки Electrolux мають дрібні фільтруючі отвори для отримання ідеально відфільтрованого соку з мінімумом м’якоті.

Ви запитаєте, чи потрібно чистити овочі та фрукти? Яблука та груші чистити не потрібно, але експерти рекомендують видалити стебло та вирізати серцевину. Морква також не потребує очищення, проте бадилля зрізати доведеться.

Якщо ви не їсте шкірку з фрукту, то й в сік її не варто додавати. Це правило працює для цитрусових, дині та ананасу. Полюбляєте фреш виключно з апельсинів? Для них є окремий соковитискач - цитрус-прес. З фруктів з великою кісточкою всередині (персик, манго, вишня) потрібно вийняти тверду середину. Якщо кісточка потрапить у соковитискач, механізм буде пошкоджено.

Яку соковижималку вибрати

Шукайте модель з різними насадками, які можна мити у посудомийній машині, адже вручну очищувати їх від залишків абрикосу або грейпфруту важко, особливо сітчасті фільтри.

Широка трубка для завантаження, як в моделі Electrolux ECJ1-4GB, заощаджує час на приготування, адже сік можна вичавлювати з цілих яблук та великих частинок, додатково не подрібнюючи їх на слайси чи кубики.

Щоб зробити багато напою за один раз, потрібен окремий контейнер для відходів, що займає додаткове місце на робочій поверхні.

У чому користь натурального соку

Чому вам потрібна соковижималка: детальніше про спосіб виготовлення та користь фрешу

Вітамінний напій

Свіжі сезонні овочі, фрукти та ягоди - джерело вітамінів та корисних речовин. Щоденне смакування соком з фруктового асорті допоможе отримати з плодів максимум користі.

Приготування фрешу - найшвидший та найпростіший спосіб отримати поживні речовини з овочів, які іноді не хочеться споживати на обід у сирому вигляді, наприклад, з моркви, буряка чи селери.

Здорове харчування

Натуральні соки без домішок та консервантів традиційно входять до меню осіб, що харчуються правильно.

Магазині пакетовані “нектари” містять барвники, різні “єшки” і багато цукру, що не дуже корисно для щоденного вживання. А от натуральний домашній сік можна пити щодня.

Заощадження коштів

Якщо ви регулярно купуєте фреш у магазині чи замовляєте його у кав’ярні, вигідніше придбати девайс для витискання соку та робити корисні напої вдома.

Зокрема, настільна соковижималка Create від Electrolux коштує від 2399 грн і допоможе заощадити кошти у перспективі.

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович