04.07.2022 15:06
Просмотров: 1122

Українська поліція відзначає професійне свято

Українська поліція відзначає професійне свято

Сьогодні – День Національної поліції України, п’ятий місяць героїчного протистояння українців російським окупантам.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко привітав особовий склад з професійним святом.

«24 лютого ми прийняли нерівний бій. Багатотисячна армія вандалів-росіян вдерлася на нашу землю.

Харківська поліція з першого дня повномасштабної війни прийняла бій, допомагала військовим, нацгвардії, теробороні рятувати місто від осатанілої орди. І ми вистояли.

Всі поліцейські як один зі зброєю в руках боронили Харків від ворога. Кожен поліцейський розумів, що часу на навчання немає, і ми виконували надскладні завдання – очищали місто від диверсійних груп, нищили ворожу техніку, захоплювали полонених, затримували колаборантів і посібників рашистів, мародерів.

Ми постійно допомагали харків’янам. Під обстрілами наші поліцейські евакуювали людей, доставляли гуманітарну допомогу, забезпечували порядок на звільнених територіях.

Поліцейські Харківщини і сьогодні 24/7 несуть службу в містах і селищах області. Як і на початку масового вторгнення ми з Честю виконуємо свої обов’язки!

Шановні колеги, друзі! Я пишаюся роботою з вами. Ви, всі ті хто залишився в своєму рідному місті 24.02 та прийняв бій, Герої! Упевнений, поліція впорається з будь-якими викликами.

При будь-якому намаганні рашистів зайти в Харків, поліція воюватиме пліч-о-пліч з ЗСУ, Нацгвардією, територіальною обороною, як це було у лютому, березні чи квітні.

Дякую за службу! Перемога за нами! Смерть російським окупантам!»

Українських поліцейських привітав також голова Нацполіції Ігор Кліменко.

Агентство Телевидения Новости


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович