11.07.2022 20:12
Просмотров: 700

Зруйновані будинки, вбиті цивільні: наслідки нічного та ранкового обстрілів Харкова

Зруйновані будинки, вбиті цивільні: наслідки нічного та ранкового обстрілів Харкова

Пряме влучання снаряду в автівку, яка їхала вулицею Харкова. Від водія та пасажира майже нічого не залишилось. Вже встановили: в машині були чоловік з 17-річним сином – вони їхали за довідкою для хлопця, для вступу у виш. Загалом протягом ранку окупанти обстріляли Київський, Салтівський та Основ’янський райони. Загинули 6 людей, 31 – поранені. У торговому центрі під час обстрілу смертельні травми отримав охоронець. Серед травмованих є і співробітник слідства, який потрапив під обстріл. На місцях вибухів правоохоронці вилучили фрагменти снарядів «Ураган». Сильно пошкоджені будинки в приватному секторі.

Олексій Кузміч

Сидели с дочкой за столом, она 30 секунд как ушла – и рвануло. Все окна повылетали, меня в сторону. Она была в другой комнате. Потом второй взрыв, но дальше. С этой стороны и на ту все пробито, мебель все изуродовано. Вон взрыв рядом, 3-4 метра и попало б в дом. Соседский дом загорелся.

Надія Дмитрівна

Вдруг слышу сразу белое, стекла летят кругом и такой грохот и потом вторично грохот был еще.

Уламки снарядів застрягли в стінах – діставали їх працівники ДСНС. В будинках пошкоджені дахи та віконні рами.

Тамара Костянтинівна

Они все вывернуты, но держатся. На 1 этаже одно вывернуто, одно держится. Входная вылетела. Люстра упала, все со стен упало.  

Ще один обстріл стався о пів на четверту ранку: російські військові завдали ракетного удару по Слобідському та Основ‘янському районах Харкова. Одна з ракет влучила в 6-поверховий будинок – поранено 74-річну мешканку. Сусідка розповідає: прокинулася після першого вибуху та пішла у коридор.

Анна Іванівна

Рюкзак у меня наготове. Когда я была в коридоре – произошел второй выстрел через 3-5 минут. Очень большая вибрация здания, я подумала, что попало уже в наш дом. Открыла дверь в подъезд, может возгорание, и тут я услышала 3 взрыв, но где-то дальше. Дыма я не увидела, думаю, пока посижу.

В будинку повністю зруйновано один з під’їздів. В деяких квартирах заблокувало двері, людям знадобилась допомога рятувальників. Декого довелося діставати через вікно.

Людмила Єфимівна

Все разрушено, стекол нет, в квартиру войти невозможно, дверь заблокирована. Жилья нет. И стены, и потолки, и пол. Плитка в ванной поотлетала.

Раіса Трофимівна

У меня вся голова была в стеклах. Руки и ноги побиты, на меня упало.

Друга ракета влучила на територію школи, що призвело до пошкодження будівлі навчального закладу. Слідчі дії тривають.



Агентство Телевидения Новости


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович