27.07.2022 10:13
Просмотров: 815

Шість людей поранено через ранковий обстріл Харкова

Шість людей поранено через ранковий обстріл Харкова

Росіяни зранку нанесли удари по Індустріальному та Новобаварському районах Харкова.

В Індустріальному районі близько 5 години окупанти пошкодили будівлю об’єкту критичної інфраструктури. Унаслідок обстрілу горіли також 10 автомобілів. Спочатку було повідомлено, що посраждалих немає, але мер Харкова Ігор Терехов уточнив інформацію.

“Щодо обстрілу Індустріального району. Все-таки є поранені, шестеро людей. Усіми зараз займаються наші лікарі. Був ще ранковий приліт до Новобаварського району. Там, на щастя, без постраждалих та без пожежі. Але вибиті вікна у житловому будинку”, – повідомив Терехов

У Новобаварському через обстріл вибиті вікна житлового будинку. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Протягом доби окупанти обстрілювалиЧугуївський, Харківський, Богодухівський райони, повідомили в ХОВА

Після 5 години ранку в Чугуївському районі окупанти частково зруйнували триповерхову адміністративну будівлю лісового коледжу.У Харківському районі після 20 години в с. Циркуни унаслідок обстрілу виникла пожежа в приватному будинку.Після 21 години в Дергачівській громаді внаслідок обстрілу горів двоповерховий будинок та автомобіль.У Богодухівському районі в смт Золочів зруйновані приватний будинок та фермерське господарство. Постраждалих немає.

▪️Бої з окупантами на Харківщині тривають.

Зі ствольної та реактивної артилерії росіяни завдавали ударів по Харківу, Чугуєву, Шевелівці, Краснопіллю. За допомогою понтонних переправ загарбники намагаються покращити свою логістику. Ворог намагався розкрити побудову оборони українських військ в районі населеного пункту Чепіль — українські військові знешкодили окупантів.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович