05.08.2022 19:06
Просмотров: 1418

Нічний обстріл Харкова з РСЗО: розповіді мешканців Павлового Поля

Нічний обстріл Харкова з РСЗО: розповіді мешканців Павлового Поля

Ігор мешкає на Павловому Полі. Розповідає про нічний обстріл: відразу, як почули першу серію вибухів, разом з дружиною побігли у коридор.

Ігор

И потом пошла вторая серия. Выбило окно и очень шумно было. Повредило газовую трубу, пошел газ. Мы вызвали газовщиков, сами сидели в подъезде.

Світлана

Дуже страшно. Перші думки – щоб дитина не залишилася сиротою. Слава богу, її тут немає. Ніч, темно, страшно. Дякувати богові, живі.

Світлана разом з дитиною виїхала з Харкова. Напередодні на кілька днів првернулася  додому. Каже, боялася, щоб нічого не сталося дорогою. Тепер боїться ночі, що наближається. 4 серпня близько 10 вечора окупанти обстріляли кілька районів: Шевченківський, Індустріальний та Салтівський.

Дмитро Чубенко, речник прокуратури Харківської обл.

Обстріл здійснювався попередньо з реактивних систем залпового вогню. На місці влучань снарядів були розбиті вікна у багатоквартирних будинках.

Під ударом опинилися житлові будинки, магазини, ринок, заклади освіти – школи та дитсадки – та дитячі майданчики. Внаслідок обстрілу з пораненнями госпіталізовані двоє чоловіків 26 та 38 років та 46-річна жінка. Під час обстрілу вони перебували на вулиці. Стан одного з чоловіків стабільно тяжкий, він у реанімації. Iншi двоє – в стані середньої тяжкості. 

Василь

Кошмар. Знаете, я в жизни видел многое, но я перепугался. Началось все с той стороны, я курил стоял. Три взрыва было где-то далеко, а потом ад был. А потом, честно говоря, уже не соображал – рванул к двери, к выходу. А на площадку тоже выходить нельзя – если саданет – все рухнет. Ну долго было.

Уламками пошкодило автівки на подвір’ї. Василь дивується, як його Деу Нексиа взагалі не спалахнула.

Андрій

Здесь у меня находится офисное помещение. Последствия прилета – разбитые окна. Конечно, очень неприятно. По сравнению с тем, что у людей разрушены дома – окна это настолько небольшое разрушение, что можно восстановить. Дом цел, люди целы.

На місцях обстрілів працюють правоохоронці та вибухотехніки, вилучають фрагменти снарядів та боєприпаси, що не розірвалися. Встановлюється, чим саме обстрілювали Харків. Йдеться про реактивні системи залпового вогню кількох типів.



Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович