12.09.2022 12:53
Просмотров: 503

Контрнаступ України. Розвідка Британії спрогнозувала наслідки швидкого успіху ЗСУ на фронті

Контрнаступ України. Розвідка Британії спрогнозувала наслідки швидкого успіху ЗСУ на фронті

Про це йдеться у свіжому розвідувальному огляді міноборони Британії.

Відзначається, що на тлі наступу України Росія, ймовірно, наказала вивести свої війська з усієї окупованої Харківської області на захід від річки Оскіл.

Лавров на тлі українського контрнаступу заявив, що Росія не відмовляється від переговорів

У цьому секторі залишаються ізольовані вогнища опору, але з середи Україна повернула собі територію, яка щонайменше вдвічі перевищує площу Великого Лондона, відзначає відомство. Варто зазначити, що площа Великого Лондона, району, до якого входить британська столиця, – 1569 квадратних кілометри.

На півдні, поблизу Херсона, Росія, ймовірно, щосили намагається перекинути достатні резерви через річку Дніпро до лінії фронту. Однак, імпровізований понтонний міст, який Росія розпочала понад два тижні тому, залишається незавершеним.“Українська далекобійна артилерія зараз, ймовірно, так часто б’є по переправах через Дніпро, що Росія не може відремонтувати пошкоджені мости”, – констатує британська розвідка.

“Схрестив пальці за успіх ЗСУ”: державні діячі Заходу про стрімкий контрнаступ України на ХарківщиніУ відомстві вважають, що швидкі українські успіхи мають значні наслідки для загального планування операцій Росії.

“Більшість сил в Україні, швидше за все, змушена віддавати пріоритет екстреним оборонним діям. І без того обмежена довіра розгорнутих військ до вищого військового керівництва Росії, ймовірно, ще більше погіршиться”, – йдеться у зведенні.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович