03.10.2022 11:08
Просмотров: 540

У ГУР розповіли, як кремлівські еліти хочуть відмежуватись від путіна

У ГУР розповіли, як кремлівські еліти хочуть відмежуватись від путіна

Кремлівські еліти хочуть відмежуватися від «колективного путіна», щоб врятувати свої статки.

Деякі представники так званих «кремлівських еліт» незадоволені імперськими амбіціями путіна і намагаються знайти можливість піти від російського диктатора.

Про це заявив представник пресслужби ГУР Міноборони України Андрій Юсов, інформує «УНІАН».

За його словами, наразі окремі представники кремлівської верхівки самі знаходяться в пошуку каналів та комунікацій з Заходом та Україною. російські «еліти» хочуть убезпечити себе, свої статки і відмежуватись від диктатора. Прізвища представник ГУР відмовився назвати, бо вони «ще можуть знадобитися».

«Тому нехай вони поки що будуть утаємничені. Проте, можна констатувати, що серед військово-політичного керівництва, особливо серед бізнес-еліти сьогоднішньої путінської росії, далеко не всі в захваті від тієї каші, яку заварив  «колективний путін» і справді схиблений диктатор. Далеко не всі поділяють історичні позиції медвєдева, патрушева й інших. З кожним новим рівнем такої ескалації, з кожною новою хвилею мобілізації, з кожним новим відсотком падіння рейтингу путіна, або, безумовно, новими успіхами Збройних Сил зі звільнення окупованих територій, ця партія миру в середині росії, безумовно буде посилюватися», – каже Юсов.

Представник ГУР Міноборони певен: путіна чекає фіаско. Питання лише в тому, що чекає диктатора: політичне фіаско, міжнародний трибунал, палацовий переворот чи суд Лінча на вулиці.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович