06.10.2022 16:07
Просмотров: 510

Ракетні удари по Запоріжжю: кількість загиблих збільшується

Ракетні удари по Запоріжжю: кількість загиблих збільшується

У четвер, 6 жовтня, під ворожим вогнем у Запоріжжі опинились кілька приватних та багатоквартирних будинків. У двох п’ятиповерхівках сталось руйнування житлової конструкції з першого по п’ятий поверх. Під завалами опинилися люди. Відомо про 3 загиблих.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА в Telegram.

За інформацією відомства, внаслідок ракетного удару також були пошкоджені автівки. У багатьох із довколишніх будинків вилетіли шибки, посічені фасади, зруйновані балкони та дахи.

«Серед пошкоджених об’єктів – зупинка громадського транспорту. У торгівельному закладі, що поруч з нею, зайнялася пожежа. Одна з ракет ударила по приватному сектору. Вщент зруйновані два домоволодіння», – йдеться в повідомленні ОВА.

На цей час встановлено інформацію щодо 3 загиблих. Ще 12 громадян госпіталізовано до медичних закладів міста, серед них – одна дитина. Інформація про постраждалих і загиблих постійно оновлюється.

На місці події продовжують працювати працівники поліції, ДСНС, УСБУ, працівники швидкої допомоги, а також спеціалісти профільних служб. Правоохоронці проводять огляд місць подій та збирають доказові матеріали збройного злочину.

За усіма зібраними матеріалами в подальшому будуть відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Запорізька поліція закликає усіх громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати в укриттях на час ракетної небезпеки.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович