03.11.2022 11:25
Просмотров: 875

«Кримський міст на біс!»: Укрпошта випускає нову марку

«Кримський міст на біс!»: Укрпошта випускає нову марку

У п’ятницю, 4 листопада, «Укрпошта» випускає марку «Кримський міст на біс!» Про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі, пише Укрінформ.

«4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російській навалі. А ще 4 листопада державне свято на росії – День Народного Единства. Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам. А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку – «Кримський міст на біс!». / і неважливо, хто насправді підірвав міст, нам вистачає самого факту/», – заявив Смілянський.

Тираж марки складає 300 тис. маркових аркушів або 2,1 млн марок.

Проте понад 70 тис. листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші – поки вистачає запасів, вже цієї п’ятниці зможуть їх придбати у всіх міських відділеннях Укрпошти та на сайті.

«А щоб точно без черг (хто там зна на скільки сподобається «подарунок» аналговнетам) « не забуваймо про офіційні онлайн-магазини Укрпошти на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. Там же можна буде придбати й тематичний мерч – футболки, світшоти та два види магнітів», – зазначив Смілянський.

Він також закликав українців долучитися до «привітань».

«І нехай сам випуск цієї марки стане не менш пророчим в сенсі повного знищення будь-яких зв’язків з окупантом. Більше деталей згодом, і всі сюрпризи не розкриваємо, проте запуск марки буде. P.S. Марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться», – додав Смілянський.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський запропонував українцям проголосувати за ескіз марки, яка символізуватиме новий переможний 2023 рік.

Агентство Телевидения Новости


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович