02.12.2022 08:39
Просмотров: 591

Кремлівським пропагандистам спустили нову методичку під кодовою назвою «Страх, трєпєт і Гаага»

Кремлівським пропагандистам спустили нову методичку під кодовою назвою «Страх, трєпєт і Гаага»

Концепт дуже простий – залякати «глибинний народ» відповідальністю, яка чекає на росіян після поразки в Україні. Це мало б перетворити персональну «СВО Путіна» на «свящєную вайну» усіх ватників. 

● «Гаага кожному федерасту», - пропагандисти, не заморочуючись з формулюваннями, просто повторюють текст методичок (добірка відео тут (https://t.me/orestokratiia/497)).

✔️ Сімоньян: «Якщо ми таки програємо, Гаага, умовна чи реальна, чекатиме навіть на двірника, який підмітає плитку за стіною Кремля». І продовжує, мовляв, задач дві: треба бомбити Україну ще дужче, і треба всім об’єднатися.

✔️ Скабєєва: «Раптом щось трапиться і наша країна не зможе перемогти, тоді винними будуть усі. На кону стоїть існування держави та існування кожного громадянина РФ, і наше майбутнє безтурботне життя теж стоїть на кону». І тут же вказує на рятівний вихід: «Потрібна така активізація бойових дій, так натиснути й тиснути, щоб вони зверталися до нас за миром».

● «Глибинний народ» дуже погано перевантажується, і почув зовсім інший меседж.

✔️ По пабліках розлітаються думки, що Росія неминуче програє, а Путін настільки кволий, що перспектива сісти на лаву підсудних йому навіть дуже усміхається. 

✔️ Навіть пропагандист Путіна в ООН Небензя включився в дискусію про Путіна в Гаазі, підливши олії в вогонь.

● Очевидний і особистий переляк небензь-соловйових-скабєєвих-сімоньянш.  

✔️ Досвід Нюрнберзького трибуналу нагадує їм, що від 7 до 10 років – то реальний термін для пропагандонів. Історії Отто Дітріха, Макса Амана, Фріца Хіпплера, Філіпа Рупрехта, які відсиділи за розпалювання ненависті у гітлерівській Німеччині, точно не надихають. Звідси й соловйовське «не буде Гааги, вєсь мір в труху». До речі, лайфхак для них: їм простіше повторити шлях Йозефа Геббельса. Той вирішив не чекати суду та вкоротив собі віку.

✔️ Навіть якщо не буде капітуляції Росії, нова влада у якості відкупу точно видасть найодіозніших військових злочинців, серед яких будуть і марго з володькою. Тому вони повторюють те, що робить загнаний у кут Путін: хочуть замазати якомога більше людей у кров, щоб розділити відповідальність. 

● Правда у наступному: пересічним росіянам, які споживають через телевізор оце блювотиння, загрожує лише моральна відповідальність. У Нюрнберзі на головному трибуналі судили лише 21 нациста. На інших 12 процесах перед судом постали 177 осіб. Опісля знайшли та покарали десятки тисяч тих, хто вбивав, допомагав вбивати і т.д. 

▶️ Тобто Гаага, чи де відбудеться трибунал, не загрожує двірнику, який підмітав у Кремлі. Хоча… одному кухарю, який готував у Кремлі, таки загрожує. Можливо, довічне.

Цікавий факт: 1 квітня 2001 року президента Югославії Мілошевича заарештовано відповідно до югославського законодавства за звинуваченням у скоєнні кримінальних злочинів. 28 червня «Слобо» передано Гаазькому Міжнародному трибуналу щодо колишньої Югославії та переведено у в'язницю ООН у Гаазі. Там він і відкинув лапті…

Нереальне часами стає реальним.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/498

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:31    102
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович