06.12.2022 07:33
Просмотров: 458

10 хороших новин 5 грудня

10 хороших новин 5 грудня

● Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Площанка і Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 13 скупчень і два пункти управління

● У вигляді того збитого алігатора наші злобні Дніпровські зенітники, оказивається, ух#ярили дуже жирну дічь – екіпаж Ка-шки складався з двох пілотів, у яких було аж шість медалів за мужність. Звісно що мужність у розумінні лаптів полягає у вбивстві українців, тому сподіваємося, що екіпаж «бороди» конав довго і болісно, думаючи, що їхні дорогі родичі помруть від голоду у злиднях.

● Салют на аеродромі стратегічних бомбардувальників поблизу Рязані. Русня стверджує, що спалахнув бензовоз, біля якого вдало покурили українські бойові гуси. Пошкоджено мінімум один паливозаправник та бомбардувальник-ракетоносець Ту-22М3, а також аеродромний пускач на шасі ЗІЛ-131. Троє двохсотих і шестеро трьохсотих лаптів.

● А от на аеродромі Енгельс під Саратовом за версією русні впав збитий ними український безпілотник радянського виробництва. Який пролетів 800 кілометрів. Ніким не помічений. А потім вони його збили над своїми ж бомбардувальниками і їх пошматувало уламками так що рідний папа не узнає. Ще й затрьохсотило двох лаптів. Отак от сидиш бл@ть вечорами, вигадуєш жарти, стараєшся, а потім виходить на брифінг Конашенков і видає такий панчлайн, що всіх розйо@ує.

● Поки русня бомбить українські міста, щоби ми залишилися без світла та опалення, люди росіяни на росії замерзають насмерть у своїх квартирах. У Пітері стара померла через переохолодження. Комунальники запевняють, що будинок опалюється. Жителі будинку стверджують, що вони теж мерзнуть. До того ж у старої було розбите і заклеєне стрічкою вікно.

Схоже, що український радянський безпілотник зробив крюк на шляху до Саратова.

● Наша постійна рубрика «Новини контрнаступу на Луганщині». Гайдай каже, що непереможна українська армія вже неподалік Кремінної і анонсує хороші новини від ГШ

● І от тепер, мої дорогі друзі, коли ви вже вирішили, що російське дно пробите до самого пекла, я вам розповім крінжатіну. Був значить на росії такий собі діакон Павло Шульженок, якого навіть з РПЦ вигнали за ї@анутість. Цей Шульженок зафотошопив собі бабу з обличчям якоїсь там кози з їхнього якогось токшоу, всім каже, що то його дружина і від її імені закликає гвалтувати українок і дойо@ується до антивоєнних блогерів.

Цікаво, сам експіп хоч не фейковий? Може то якесь альтерего Дмитра Мєдєвєдєва?

● Скабєєва видала за кадировців героїв із чеченського батальйона імені Шейха Мансура, який воює за Україну. Обличчя у покликаного на ефір кадировця, який мав прокоментувати цю героїчну появу своїх головорізів під Бахмутом аж витягнулося на кшталт іранського безпілотника. Господи, у русні вже навіть чеченці крадені…

● Пам’ятаєте нещодавній скандал на Курщині, коли лаптю відмовилися увімкнути «господа офіцери» газманова і він затіяв скандал? А от у московському караоке навпаки після того як увімкнули «Океан Ельзи», та ще й пісню «Я не здамся без бою», в однієї з відвідувачок стався сеанс екзорцизму і вона почала крушити все навколо. Українська мова на них останнім часом діє якось особливо інтересно, хуй його знає, може її на фронті запускати їм по раціях та й так повбивають одне одного?

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/686

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович