10.12.2022 06:27
Просмотров: 814

Путін давно помітив своїх в Україні, роздавши їм ордени Дружби. А що правоохоронці?

Путін давно помітив своїх в Україні, роздавши їм ордени Дружби. А що правоохоронці?

Чимало орденоносців фюрера вже накивали пʼятами до «рашки»: Азаров, Колесніченко, Табачник, Симоненко.  А хтось, як от Богуслаєв, присів до СІЗО. Всі вони відверті українофоби. 

Проте частина «кавалерів» живуть і добре себе почувають в Україні, хоча самі по собі не  менш зашкварені персонажі – Онуфрій, Добкін, Литвин та інші. Це очевидне недопрацювання українських силовиків. 

▶️ Ось лише один кейс, який показує, чому СБУ було б непогано заглянути в душу всім орденоносцям Путіна. 

● Є такий собі Олег Карамазов, у минулому рок-музикант, а нині прислужник московських попів. З другої половини нульових він очолював громадську організацію «День Хрещення Русі», яку фінансував фонд Служби зовнішньої розвідки РФ «Русскій мір». Про це безліч згадок в мережі, починаючи від Wiki.

● На російські гроші Карамазов організовував концерти для УПЦ МП та займався пропагуванням руського міра і московського патріархату в Україні. А сам «Русскій мір» також фінансував сепаратизм на Закарпатті, півдні та сході України.

● У 2012 році Путін нагородив Карамазова орденом Дружби. Наступного року такий самий орден отримає і головний московський піп України Онуфрій.

● Карамазов став обличчям МГОшки «День Хрещення Русі», а її гаманцем, судячи з усього,  був одіозний «регіонал» Олексій Омельяненко, відомий оборудками в  «Укргазбанку» на 100 млн грн. Попри кримінальну справу й арешт у 2019-му, Омеляненко досі є членом правління згаданої МГО, а вона спокійно існує навіть під час війни. Ще один відомий керівник організації – Юрій Молчанов.

▶️ Медія повідомляли, що ця трійця працювала у спайці з кумом Путіна Віктором Медведчуком, через якого надходили в Україну російські гроші. Паралельно з політикою, Медведчук через свої канали  піарив РПЦ і московський патріархат в Україні. Карамазов, Омеляненко й особливо Молчанов не вилазили з ефірів 112-го та Ньюзвану. 

Цікаво було б дізнатися, де зараз ці поборники руського міра. Особливо актуальним це питання постає на тлі обшуків, влаштованих СБУ у храмах московського патріархату. Карамазов і компанія могли б багато розповісти.

Як і інші друзі Путіна 

Джерело: https://t.me/orestokratiia/529

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович