12.12.2022 08:02
Просмотров: 692

ФСБ відверто тролить фюрера

ФСБ відверто тролить фюрера

Найбільше відгребли новопреставлені «герої» Путіна. А ті, схоже, готуються до висадки десанту НАТО в Криму

Інформаційний срач на болотах досяг нового, самобутнього левела - рівня самого Путіна. ФСБ через свій медійний інвентар називає Путіна боягузом, і знущається з його останніх рішень: наприклад, не встиг фюрер нагородити міністра оборони Шойгу та начштабу Герасимова званням «герой Росії», як ФСБешні пабліки назвали «хєроїв» придурками та злодіями.

Варто пояснити, що відбувається:

▶️ Влада вислизає з кволих рученят бункерного. ФСБ, схоже, намагається створити іншу інформаційну реальність, де розповідає про наслідки військового самодурства Путіна. Аби не порпатися у всіх бридких Z-каналах, розкажу про останні метаморфози на прикладі сумнозвісного ФСБешного агента Гіркіна-Стрєлкова.

● Міністр оборони РФ Шойгу - «рідкісне поєднання дурака, злодія, негідника, тупого, як корок», - сумно завернув Гіркін.

● Т.зв. «СВО» він називає війною, та у більшості провалів орків звинувачує саме фюрера, який дистанціювався від війни у бункері, а головні провали доручив коментувати саме Шойгу… котрий отримав звання героя після «героїчної» здачі Херсона.

● Особливо він мочить міноборони та Кремль за несучасні підходи до війни. «Власний неуспішний досвід міноборони РФ з прориву українських укріплень змушує думати, що українці також так само пробиватимуть лобом наші укріплення», - іронізує Гіркін. На його думку, подібні лінії оборони могли зіграти свою роль у першій світовій, але не в час домінування HIMARS, авіації та наявності крутої інженерної техніки для демонтажу подібної архаїки.

● Найкрасивіша його фраза: «Влада відмовилася від будь-яких наступальних операцій. А значить не вірить у можливість російської армії виконати поставлені задачі». І резюме від нього ж: «Одне тупе рішення змінюється іншим. А інколи - ідіотським!»

▶️ Головний меседж ФСБ: за програш у повномасштабній війні в України несе військово-політичне керівництво РФ. Що це означає:

● Цільова аудиторія подібного ІПСО - Z-турбопатріоти, тобто російські націоналісти, які складали найактивніший електорат фюрера.

● Мета - формування списку «героїв» цієї війни, на яких мала б виплеснутися перша хвиля народного гніву: «РФ не обійтися без репресій та публічної страти для осіб, котрі несуть відповідальність на воєнні провали в України».

● І ось фіналочка: «Неминуча поразка - смута в Росії, повалення президента Путіна, розвал країни, серія громадянських воєн і введення окупаційних військ на наші території», - у повен зріст прогнозують майбутнє голоси ФСБ по російських пабліках. До речі, досить тверезо.

Інформаційна тональність челяді ФСБ - це лише зондування ґрунту, і зовсім не означає, що керівник цієї славної організації вже одягнув папаху набакир і готується брати штурмом Кремль. Водночас хід його думок зрозумілий: він починає прощупувати ситуацію постпутінського періоду, і при цьому, особливо не ховаючись. Або він уже перестав боятися бункерного, або той настільки зайнятий плануванням капітуляції Росії, що вже не звертає уваги на подібні придворні дрібниці.

А в цей час в Криму… схоже, очікують десанту НАТО і риють окопи прямо на пляжах. Очевидно, незабаром там зʼявляться і тероборонці з трьохлінійками. Рекомендую їм брати з собою гумові чоботи, бо траншеї вириті нижче рівня моря, а тому на метр у воді. Зрештою, як і все в рашці - через дупу.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/532

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:43    95
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович