16.12.2022 10:33
Просмотров: 405

Підпільна українська мережа допомагає знищувати війська РФ у Донецьку, — ISW

Підпільна українська мережа допомагає знищувати війська РФ у Донецьку, — ISW

За інформацією військових дослідників, українські партизани продовжують підривну діяльність щодо російської окупації. Зокрема, повідомляють ЗСУ відомості про важливі цілі.

Українські партизани координують свої зусилля з Києвом для нанесення ударів по російським цілям, така співпраця принесла результати в місті Донецькій області. Про це повідомляє “Інститут вивчення війни” у своєму зведенні за середу, 14 грудня.

У понеділок близько 100 осіб особового складу та техніка окупаційних військ у Горлівці були знищені після того, як партизани передали українським силам дані про місцезнаходження ЗС РФ, згідно з даними Центру національного спротиву.

За інформацією ISW, українські партизани продовжують підривну діяльність щодо російської окупації тим, що повідомляють ЗСУ відомості про важливі цілі.

Секретар РНБО Олексій Данилов в інтерв’ю The Wall Street Journal заявив, що “наші хлопці та дівчата всюди” допомагають Україні деокупувати захоплені російськими військами території.

Наголошувалося, що партизани у Херсоні допомагали завдавати точних ударів по російським військам, що допомогло змусити окупантів залишити місто у листопаді.

У своєму зведенні ISW також повідомило, що російські війська намагалися захопити всю Донецьку область і що майбутній наступ у західному напрямку регіону доповнить наступальні спроби на околицях міста Донецьк.

Агентство Телевидения Новости


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович