18.12.2022 08:37
Просмотров: 604

Як зарядити телефон, якщо вимкнули світло: 6 способів

Як зарядити телефон, якщо вимкнули світло: 6 способів

Росія продовжує ракетний терор, обстрілюючи об'єкти енергетики України. Через постійні вимкнення електрики не завжди вдається вчасно зарядити мобільний телефон. Тому важливо знати, як це зробити за відсутності світла. Є кілька способів:

▶️ Повербанк

Звичайно, це найпростіший і найбільш популярний спосіб. Якщо ви будете вчасно заряджати повербанк і придбаєте модель з великим об'ємом, то зможете запросто пережити віялові та раптові вимкнення світла. Сьогодні навіть можна знайти варіанти, які допоможуть зарядити ноутбук.

▶️ Генератор

Можна придбати генератор для квартири чи будинку, який створений для того, щоб можна було користуватися різноманітними побутовими пристроями, коли немає світла. До цього пристрою ви можете підключати будь-які ґаджети і телефон в тому числі.

▶️ Ноутбук

Якщо ноутбук для роботи вам не потрібен і він був заряджений до вимкнення світла, можна використати його в якості повербанку. Просто увімкніть до нього телефон через USB-кабель і заряджання розпочнеться. Звичайно, так смартфон буде заряджатися повільніше, а заряд ноутбука закінчуватися швидше.

▶️ Бездротова колонка

Цей спосіб схожий на попередній, але замість ноутбука можна використати бездротову колонку, якщо вона була заряджена заздалегідь. Тривалим зарядом вона телефон не забезпечить, але ви зможете зробити ектренний дзвінок або дізнатися останні новини.

▶️ Автомобіль

Кожен власник авто має автомобільні зарядки. Навіть в тому випадку, якщо у вас немає машини, можете попросити допомоги у сусідів чи знайомих.

▶️ Джерело безперебійного живлення

ДБЖ - автоматичний пристрій, до якого можна підключити різні пристрої, в тому числі і телефон, щоб вони працювали навіть без світла. Найчастіше джерело безперебійного живлення купують для ноутбуків чи персональних комп'ютерів.

Джерело: sud.ua

Від редакції ще один способ:

Як зарядити телефон, якщо вимкнули світло: 6 способів

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:32    197
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович