18.12.2022 07:37
Просмотров: 448

10 хороших новин 17 грудня

10 хороших новин 17 грудня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах більш ніж 20 населених пунктів, зокрема: Площанка, Червонопопівка, Білогорівка Луганської області; Бахмут, Опитне, Зеленопілля, Андріївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка Донецької області. Ракетники та артилерія набили лаптям 5 скупчень, пункт управління і 3 склади з боєприпасами.

● Україна повернула мамі двох її синів: 11-річного Марка та 18-річного Данила. Лапті тримали їх у полоні, одного на окупованій території, а іншого на росії. Мама також довго пробула у полоні і як тільки її визволили, почала шукати своїх хлопців. А для наших людей немає нічого не можливого.

● Наприклад, у лютому іноземні уряди не давали нам і місяця на виживання. А тепер лапті, які везли із собою парадну форму, щоби пройти у ній Хрещатиком, гуглять, як здатися у полон. Інструкція від СтратКому про те, як це зробити, набрала рекордну кількість переглядів на порталі Dovidka.info. За три місяці після публікації її переглянули 306 тисяч разів.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». У Владивостоку полихають склади кондитерської фірми, згоріло вже дві тисячі квадратів, обвалився дах.

● Норвегія де-факто перестала видавати візи лаптям. Тамтешні любителі хороших росіян більше не можуть запрошувати їх на свої дискусії і фестивалі, бо навіть такі види віз не дають. А ідіть ви нах#й, от чому бо Норвегія сумнівається, що вони повернуться додому на росію, повідомляють джерела.

● Камбоджа – одна з найзамінованіших країн світу, візьме участь у тренуванні наших саперів

● Лаптєзмі пишуть, що ми атакуємо у новорічну ніч москву якимись черговими модернізованими безпілотниками. Ідіоти звісно, але які корисні ідіоти, пересрали своїй русні все олів’є.

Тепер їхні іксперди харахоряться і запевняють, що їхня ппо вже точно все розпізнає і намилить собі сраку заздалегідь, як в Енгельсі і Дягілево.

● Молдова, дивлячись на Україну, потроху очищується від російської корости. Призупинили мовлення шести проросійських телеканалів поки делікатно, «на період дії надзвичайного стану».

● А кримські лапті тим часом знову щодуху тікають з землі обєтоватної. Збадьорили їх нові бавовни під Сімферополем та у Бахчисараї. На виїзді з Криму, на Керченському мосту, знову кілометрові затори. Мамулічкі хоч і розуміють, що тут дуже по-домашньому, але розуміють, що пора свалівать.

Можливо вони ще щось знають

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/712

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович