21.12.2022 08:07
Просмотров: 505

Путін готується стати обличчям поразки. До цього змушують Кадиров та Прігожин

Путін готується стати обличчям поразки. До цього змушують Кадиров та Прігожин

Фюрер перестав ховатися від поганих новин і знову  асоціює себе з війною. За короткий час він зустрівся з воєнними блогерами, організував масовку підставних матерів загиблих окупантів,  "перевірив ремонт" Кримського мосту і навіть заїхав до «штабу СВО». 

Причин такої гіперактивності декілька

▶️ Потрібно рятувати армію від ганьби. Поразки на фронті, невдала ЧМОбілізація сильно дискредитували військо. А тут ще Прігожин з Кадировим буквально витерли ноги об  Шойгу та Герасимова. В результаті російська армія, донедавна - гордість імперії,  згадується лише в негативному контексті. Від таких вояк ніхто нічого хорошого не очікує. 

● Прігожин та Кадиров  «призначили» керувати війною близького до себе генерала Суровікіна, створивши фактично паралельне Міноборони. Воно тягнуло на себе весь позитив, негатив адресувався Шойгу. 

● Прігожин занадто зміцнився, став разом з Кадировим героєм «зетніків», хоча ним має бути Путін.  Ватажок  "вагнерівців" дуже посилився як у медіа, так і у російській політиці. 

● Інформаційна активність російських пропагандонів свідчить, що  бункерний зараз намагається реабілітувати фанерного маршала Шойгу як противагу Прігожину. Адже вата мусить вірити в армію, а не в кримінальне угрупування.

▶️ Фюрер відвойовує і власний рейтинг. На тлі поразок армії Z-блогери громили не лише Шойгу, а й самого Путіна: мовляв, він живе у власному світі, не знає, що відбувається на фронті, і взагалі «політики всіх здали».

● Для Путіна ситуація бідова не лише з «СВО». У березні 2024 року в Росії президентські вибори. Хвороблива манія величі дає підстави йому думати не тільки про участь у них, але й про перемогу. Для цього й потрібно зачищати всіх посіпак, хто необачно запливає за буйки.

● Путін добʼється свого і стане обличчям поразки. Ситуація на фронті не обіцяє фюреру хороших новин, тоді як російська пропаганда нагадає глибинному народу, хто в країні за все несе відповідальність.  

Разом подивимось, як Путін препаруватиме ватні мізки упродовж наступного року.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/555

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович