23.12.2022 07:25
Просмотров: 541

10 хороших новин 22 грудня

10 хороших новин 22 грудня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Берестове, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Озарянівка, Майорськ, Нью-Йорк, Красногорівка, Невельське і Мар’їнка на Донеччині. Ландшафтні дизайнери набили лаптям пункт управління, два склади боєприпасів та три скупчення

До російської пакетної армії приєдналися 660 новобранців. А загалом вже маємо соточку. Навіть 100400

● «Голова» селища любимівка на Херсонщині Андрій Штепа, він же Шнырь, згорів заживо у своєму автомобілі. Лапті пишуть, хороша людина була, прям зажигалочка.

● Крисіяни сьогодні сруть битою цеглою, бо на півострові високо підняли синьо-жовтий прапор. Стяг майорить у селі Міжводне Чорноморського району. Здається, модернізовані українські дрони вийшли на новий рівень майстерності

● Конгрес США підтримав законопроект про конфіскацію активів русні на користь України. Це дозволить міністерству юстиції через держсекретаря переказувати нам доходи від продажу заарештованих активів олігархів або підсанкційних організацій.

● Країни G7 виділять $32 млрд на потреби українського уряду.

● Сенат США схвалив бюджет із $45 млрд для допомоги Україні та союзникам у наступному році. Зокрема $300 млн виділять на потреби нашої ядерної енергетики, $9 млрд - на сприяння безпеці, $11,88 млрд – на поповнення запасів американського обладнання, надісланого в Україну

● Данія надасть Україні новий пакет військової допомоги на €40 млн. Так, сьогодні багато про гроші, Новий рік на носі усе ж таки.

● Смердючий Кузя «Адмірал Кузнєцов» тепер офіційно – Кузя з аганьком. Друга пожежа за місяць. 12 грудня на єдиному російському авіаносці загорілося, у результаті чого два гідролаптя загинули і ще 14 сильно отруїлися. Тепер нова пожежа на цьому нещасті, прямо під час ремонту. Цього разу правда встигли загасити без наслідків, але то за повідомленнями руснявих змі

● Папа Римський Франциск оновив риторику. Від травоядних і прокремлівських заяв про «гавкіт НАТО біля дверей Росії» він перейшов до звинувачень росії.

«Коли я говорю про Україну, то говорю про народ-мученик, мученицький народ. Якщо існує мученицький народ, то є той, хто його мучить», – це перше, а у грудні папа прирівняв російську «піцоперацію» з операцією нацистів у роки Другої світової.

● Ну і Рогозіну стає гірше. Донецька карательна медицина від нього відмовилася і тепер його жирну посічену дупу повезуть у Москву. При тому що сам Рогозін продовжує наполягати, що йому норм і уламок зайшов у спину, не пошкодивши хребет ̶ ̶б̶о̶ ̶ ̶в̶і̶н̶ ̶і̶з̶ ̶к̶л̶а̶с̶у̶ ̶б̶е̶з̶х̶р̶е̶б̶е̶т̶н̶и̶х̶. Що ж там тоді за така складність операції? Не ржати над тілом великого воєвателя?

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/723

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 06:00    20
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович