25.12.2022 08:08
Просмотров: 606

Західне медіа запускає російський міф «про доброго царя»

Західне медіа запускає російський міф «про доброго царя»

Путін, виявляється, не знає правди про війну.

▶️ Верховний бункер посилає сигнал світові, -  фюрера обманули, тримають в ізоляції, з ним ще варто спілкуватися. Логіка дуже проста. 

● Маємо показову  статтю WSJ про «бідолашного» фюрера, який не знає, що відбувається в Україні: «жменька радників» ізолювала його від правдивої інформації про війну. Стаття нібито написана на основі розмов «з нинішніми та колишніми російськими чиновниками, близькими до Кремля». 

● Фільтр виглядає наступним чином: командири з фронту передають інформацію ФСБ, а та – Патрушеву. І вже він кладе папку на стіл фюреру і відповідає за те, що там написано. 

● З десятків інших публікацій відомо, що Патрушев, Ковальчук та ФСБ стають громовідводами – на них поступово вішають відповідальність за початок війни. Цей наратив вигідний фюреру, бо поділяє відповідальність за злочини між всіма членами «політбюро». Свого часу Сталін вимагав від свого оточення також підписувати розстрільні списки. Щоб не «зіскочили».

▶️ «Цар - добрий… і обманутий». Кремль не лише прагне зняти частину відповідальності за провальну війну, бункер посилає сигнал для решти світу – фюрера тримають в ізоляції, тож будьте як Макрон – дзвоніть, говоріть з ним, сідайте за стіл переговорів і переконуйте.

Путіну потрібні контакти з сильними світу цього. Заради цього він готовий виставити себе дурником, якого нібито водять за ніс бояри. А це вже відчай.

Додам, що WSJ неодноразово «палилася» публікації вигідних Москві меседжів. 

Джерело: https://t.me/orestokratiia/562

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович