03.01.2023 07:25
Просмотров: 518

10 хороших новин 2 січня

10 хороших новин 2 січня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Білогорівка, Соледар, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Озерянівка, Опитне і Красногорівка на Донеччині. Крилаті козаченьки набили 10 скупчень лаптів і 5 позицій ЗРК

● Абізяни спішно готуються до боїв за Крим. Вірніше вони готуються з’ї@ати з Криму до того, як ці бої почнуться. Михайло Розвожаєв, який думає, що він губернатор Севастополя, вже вивіз родину і все майно на Кіпр. Це він вже не перший такий, ФСБшники і військові генерали давно відправили своїх куди подалі. Вони тільки дурних лаптів запевняють, що росія у Криму назавжди, хоча ті теж не дуже вірять, судячи з того, скільки зараз на півострові виставлено на продаж нерухомості.

Зазначені тілорухи добре прискорюють бавовни, сьогодні гупало у Севастополі та Гвардійському

● Російське місто-терпіла Бєлгород знову під обстрілами, побило автомобіль і два приватних будинки. У Воронежі бавовна у районі місцевого аеродрома, де стоїть кілька бомбардувальників. Також повідомляють про дискотеку із світломузикою у Курську.

● У Сватовому непереможна українська армія розх#ярила склад боєкомплекту, який русня накопичувала два тижні. Наші, звісно, тролі, дочекалися, поки розвантажиться останній урал і лапті, радісно хіхікая і попуківая, підуть звітувати, як усіх надурили, як тут как тут «добрий вечір ми з України». Вогонь, крики, вибухи, метушня. Все як ми любимо!

● США завтра виведуть на орбіту з мису Канаверал український наносупутник PolyITAN-HP-30, створений нашими вченими до 30-річчя Незалежності. Цілі у нього наукові - дослідження ефективності функціонування теплових труб різних конструкцій як основного елемента систем термостабілізації космічних апаратів (так, я теж ніх#я не зрозуміла, але погодьтеся, звучить переконливо)

● У Києві температурний рекорд, квітнуть магнолії. У Львові на Новий рік було +12°С. Синоптики обіцяють нам аномально теплий січень. У Європі також аномально тепла зима і вони вже добряче зекономили на газі. Зате на рашку суне арктичний фронт до - 30°C, і це у Москві. На рашку, де купа газу, але не всі міста досі газифіковані, бо на газі хочеться заробляти, а ціна на газ, @лять, падає і падає.

Пам’ятаєте ту «соціальну рекламу» виробництва RT, де європейська родина від голоду і холоду спочатку видобувала з хом’яка електрику, а потім зварила з нього суп? По ходу ці ї@анати знову самі собі накаркали. Хоча звісно, Симоньян їсти хом’ячка не буде – бобер – тотемна тварина цієї дерев’яної женщіни

● Непереможна українська армія звільнила Великий Потьомкінський острів на Херсонщині між лівим та правим берегом Дніпра. Сподіваюся, що він скоро буде не Потьомкінський

● До речі про дерусифікацію – у Києві продовжуються знущання з пам’ятника Пушкіну на проспекті Перемоги. Цього разу на голову кудрявому вдягнули пакет, а вже на нього прикріпили портрет ̶Т̶к̶а̶ч̶е̶н̶к̶а̶ Коцюбинського

● Японія працює над створенням гіперзвукової ракети дальністю до 3 тис. км, а витрати на оборону у цьому році зростуть на 20%. Зібралися купувати у Штатах томагавки. Це найбільший план нарощування військової сили Японії з часів Другої світової. Оборонятися збираються типу від Китаю та КНДР, але чомусь вже зараз бомбить росію. лапті через це не почуваються у безпеці, їм не подобається мілітаризація ще однієї сусідньої країни. Погрожують вжити адекватних заходів ̶і̶ ̶р̶о̶з̶б̶о̶м̶б̶и̶т̶и̶ ̶К̶у̶р̶и̶л̶и̶ ̶с̶а̶м̶о̶с̶т̶і̶й̶н̶о̶.

● Ви вже знаєте, що насправді новина про портрет Бандери, викладений трупами лаптів – жарт, і на kp.ru такої не виходило. Але і хороша новина полягає у тому, що у нас з’явився новий мем.

І так, русня настільки кінчена, що в існування такої публікації на сайті легко було повірити. Хоча це вже не новина.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/756

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович