23.01.2023 07:00
Просмотров: 350

10 хороших новин 22 січня

10 хороших новин 22 січня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах 10 населених пунктів Луганської та Донецької областей. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 5 скупчень лаптів і два склади боєприпасів.

● Прийшла допомога звідки не чекали. Доки увесь цивілізований світ шарпає Шольца, танки нам прислало Королівство Марокко. Трошки не за своєю ініціативою, ̶а̶ ̶п̶і̶с̶л̶я̶ ̶п̶е̶н̶д̶е̶л̶я̶ від США, але разом із тим. Близько 20 радянських Т-72, модернізованих у Чехії, вже передали у війська

● Польський прем’єр Моравецький заявив, що вони не чекатимуть на рішення Німеччини, щоби поставити нам танки і готові створити «меншу коаліцію» країн для поставок леопардів. Після цього міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що Німеччина не стане на заваді Польщі, якщо вона вирішить передати Україні свої леопарди

А шо, так теж можна було?

● Наша постійна рубрика «шо там на Бєлгородщині». Цього разу за всю росію віддувається село В'язове, де вибухами невідомого походження пошкоджено лінію електромереж невідомого призначення.

● Іранська національна валюта ріал, яка і так подешевшала на 13,8% через протести, тепер обвалилася на 29% в очікуванні санкцій ЄС. Бо у сучасному світі треба дуже уважно @лять дивитися, кому постачаєш дрони і ракети.

● Лапті влаштували собі шпиталь в окупованій Кадіївці, а непереможна українська армія полегшила задачу каральній луганській медицині і відправила трьохсотих лаптів одразу у двохсоті без усіляких оперувань і крапельниць з глюкозкой. Та ще й виявилося, що це був не просто шпиталь, а цілий дон-дон-шпиталь.

● Фінляндія вміє морозити не тільки самих лаптів, а й їхні активи. Наморозила вже на €187 млн: нерухомість, акції, машини, яхти, літаки. Найвідоміший із постраждалих від фінської русофобії лаптєолігархів - Геннадій Тимченко, колишній власник столичної арени Helsinki-halli.

● Вже і імперія Пригожина починає сипатися вслід за путінською. То у полон хтось здається, то один з командирів примудрився таки втекти за кордон, аж у Норвегію, і тепер готується свідчити. А тепер в рунеті ходять чутки, що у Пермському краї зник безвісти співробітник пвк «Вагнера» з мільйонами рублів, які мали піти на зарплати зекам, що воюють в Україні. Поінформовані джерела стверджують, що невідомо, з’ї@ав він із цими грошима чи його задвохсотили.

● До речі про Норвегію – там оштрафували на 5 тис крон кожного з гідролаптів, які начепили на себе форму з триколором. На думку прокурора, ця форма була схожа на камуфлях і викликала неприємні емоції та блювотні позиви у місцевих жителів та українських біженців. Розгулювати у спецовці з аквафрешем лаптям дозволили тільки у себе на кораблі.

Кругом, кругом одні врагі. І… ну ви пойняли.

● Наша постійна рубрика «гієна огненная». Жителю Тюменщини, який платить за комуналку 10 тисяч рублів при доходах у 10 тисяч рублів місцева влада нарахувала субсидію в одну копійку. У відповідь цей сміливий громадянин настрочив тільки анонімний пост на місцевому форумі.

Бунт на росії можливий тільки якщо там його організуємо ми.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/796

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович