28.01.2023 07:26
Просмотров: 392

10 хороших новин 27 січня

10 хороших новин 27 січня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Площанка, Невське і Червонопопівка Луганської області та Верхньокамянське, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Невельське, Мар’їнка і Вугледар на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 9 скупчень лаптів, позицію зеніток, уронілі вертоліт і сушку

● За результатами останніх домовленостей ми отримаємо близько 320 танків від міжнародних партнерів.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Сьогодні зажигає Підмосков’я, де на 2 тисячах квадратів горить чи то состав ГСМ, чи то склад з лаками і фарбами.

● Туреччина поставить нам плавучі електростанції, що зможуть закрити потреби в електриці для 1 млн домогосподарств. Їх розмістять у портах Молдови та Румунії і подача електроенергії йтиме через них.

● Спадок із США, виявляється, отримав не тільки Залужний, а й українські виші. Григорій Степанець, американець українського походження, один з основоположників програмного забезпечення Microsoft, завіщав по $2 млн Києво-Могилянській академії та Українському Католицькому університету.

● На росії, в аеропорту Внуково, упав вертоліт Мі-8, бо зачепив лопатями землю під час посадки. Само небо гидує руснею. Лаптєзмі повідомляють, що є якісь постраждалі.

● Генпрокурор Нідерландів рекомендував вищому суду країни у Гаазі остаточно присудити скіфське золото Україні. Рішення суду має бути винесене у вересні.

● Непереможна українська армія почала формувати перші у світі ударні роти безпілотників у рамках проєкту «Армія дронів».

● У Києво-Могилянській академії заборонили російську мову. Для викладачів і студентів. «Якщо викладання російською не ведеться в університеті вже дуже давно, то тепер заборона стосується і спілкування між собою мовою окупантів у Могилянці. Це стосується абсолютно всіх: викладачів, студентів, адміністративного персоналу», – зауважив голова Наглядової ради Геннадій Зубко. Обожнюю цю запеклу русофобі

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/805

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:31    90
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович