30.01.2023 07:29
Просмотров: 521

Путін наказав провести сексуальну мобілізацію, бо «баби нє рожають»

Путін наказав провести сексуальну мобілізацію, бо «баби нє рожають»

Поголівʼя росіян скорочується котрий рік поспіль. Вже через 35-40 р популяція країни зменшиться удвічі - до 70 млн, якщо не зміняться демографічні тенденції. Саме тому фюрер доручив уряду «в двотижневий термін» змусити «баб ражать єсчо»… тобто «дати пропозиції щодо збільшення народжуваності».

▶️ За умов обнулення економіки, бідності та чмобілізації країни збільшити народжуваність, - це означає подолати наслідки, не зачіпаючи причини. Пропозиції уряду мають бути дійсно ̶і̶д̶і̶о̶т̶с̶ь̶к̶и̶м̶и̶ реформаторськими. Дозволю спрогнозувати собі алгоритм виходу із «кризи фертильності».

● Створити Мінтрахпром, який куруватиме політику зачаття в різних галузях. Наприклад, стратегію народжуваності в шлюбному сексі, дошлюбному та позашлюбному. Особливо перспективним вважаю напрямок наслідків пʼяного сексу.

● Великі очікування уряд покладе на російсько-таджицьке та російсько-узбецьке товариства сексуальних звʼязків. Правда, треба бути готовим, що словʼяни стануть меншиною.

● Перспективна тема згвалтувань. Зараз нею зловживають чеченці, але після повернення з війни всілякого непотребу, кшталт «вагнерівців», ця урядова програма понесеться шаленими темпами.

● Встановлять норми народжуваності на кожну вагіну та законодавчо скоротять терміни вагітності.

▶️ Зіткнувшись невдачею, фюрер шукатиме відповіді в російській історії. А там чимало, особливо про сексуальну революцію періоду комуністичної диктатури.

● «Кожна комсомолка зобов'язана віддатися будь-якому комсомольцю на першу вимогу, якщо він регулярно сплачує членські внески і займається громадською роботою», - зі статуту Російського комсоюзу молоді.

● "Жінка - не людина, а всього лише самка", - «Комсомольська правда», 1926 р.

▶️ Імперії потрібні нові піддані, тому слідом за мобілізацією чоловіків, мобілізує і дітородні органи жінок.

Тим часом, за 2 роки захворюваність на сифіліс у мордорі збільшилася на 167%. Захворюваність на СНІД - удесятеро більша, ніж в ЄС.у

Джерело: https://t.me/orestokratiia/638

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович