31.01.2023 21:54
Просмотров: 520

В поліції розповіли подробиці затримання зловмисника, який різав колеса автівок на Салтівці

В поліції розповіли подробиці затримання зловмисника, який різав колеса автівок на Салтівці

Харківські правоохоронці затримали зловмисника, який пошкодив більше 150 автівок – різав колеса транспортним засобам на Салтівці.  Діяв вандал переважно у нічний час. Об’єктом його хуліганських дій були машини, припарковані біля багатоповерхівок.

Подробиці затримання розповів начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов: «Нічний злодій був помічений тиждень тому місцевим хлопцем – зловмисник в цей час різав колеса мікроавтобуса Фольксваген. Звісно ж, такі люди спілкуватись нормально не можуть, тому весь цей час ця «особа» – Роман погрожував хлопцю ножем. Оперативники карного розшуку, слідчі та прокурори оперативно зібрали докази. Слідчі вже провели обшук – вилучили ніж та одяг.

Ставлення до таких людей однозначне – кожний з таких має отримати максимальне покараний згідно з законом. У воєнний час шкодити людям, які повернулись в найбільш зруйнований та постраждалий район міста, і при чому продовжувати поводитись себе зухвало, не поважати суспільство та оточення – таке не має пробачитися ані суспільством, ані законодавством».

Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за статтею «хуліганство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

31 січня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Слідчий суддя задовольнив клопотання та обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою без права внесення застави.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович